icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Tandlæger og tandplejere med lyst til at arbejde med børn og unge

Vil du gøre en forskel for tandsundheden hos vores børn og unge i Assens Kommune? Trives du med en alsidig hverdag i et åbent og professionelt miljø med fokus på høj faglighed og god kommunikation? Og kunne du tænke dig at være en del en tandpleje i udvikling og medvirke til at skabe rammerne for vores klinikkers virke? Så kan vi tilbyde dig et godt og spændende job!

Info

Vi ved det godt. Du er både dygtig og eftertragtet, og din faglighed, ekspertise og omsorg er helt afgørende for, at vi kan gøre en forskel for vores borgere.

Derfor gør vi en ihærdig indsats for at kunne tilbyde dig en attraktiv hverdag med udfordringer og frihed til at udfolde dig både fagligt og personligt. Så vi håber meget, at du har lyst til at blive en del af vores tandpleje.

Hos Assens Kommunale Tandpleje søger vi nemlig dedikerede og dygtige kollegaer. Vi har brug for både tandlæger på del- eller fuldtid og tandplejere på fuldtid.

Hvem er vi

Assens Kommunale Tandpleje har to moderne og lyse klinikker, én beliggende i Tommerup og én i Assens. Begge steder vil du møde engagerede og loyale kollegaer, der dagligt hjælper og støtter hinanden.

Vi er pt. en personalegruppe bestående af 1 tandlæge, 2 tandplejere, 8 klinikassistenter og en midlertidig daglig leder. Vores daglige leder går på pension ved udgangen af 2021, og vi er derfor midt i en proces med et ledelsesmæssigt skift i Tandplejen. 

Der er ca. 7000 børn og unge i Assens Kommune, og vi har fokus på at levere den bedste service og bedste kvalitet for vores ca. 4500 børn og unge tilknyttet de kommunale klinikker. De øvrige børn er tilknyttet private klinikker, vi har kontrakt med. Vi tilbyder også omsorgstandpleje for udsatte borgere.

Vi lægger særdeles stor vægt på forebyggende og tidlige indsatser i forhold til børn og unges trivsel og udvikling. Disse indsatser foregår bredt, og du har mulighed for at få medindflydelse på den fortsatte udvikling af samarbejdet mellem de øvrige områder inden for børn og unge.

Hvem er du

  • Du er uddannet tandlæge eller tandplejer, fagligt opdateret og fortsat villig til at lære nyt.
  • Du har lyst til at arbejde med børn og unge og give dem en god oplevelse på vores klinikker.
  • Du må meget gerne have erfaring, og hvis ikke hjælpes vi ad med sparring og videndeling.
  • Du har lyst til at indgå i udvikling af tværfagligt samarbejde med fokus på tidligst mulige og forebyggende indsatser i forhold til børn og unge.
  • Du kan arbejde selvstændigt og er samtidig en teamplayer.
  • Du er engageret og fleksibel.
  • Du har fokus på samarbejde og bidrager til et behageligt arbejdsmiljø.

Tilgengæld kan vi tilbyde dig god balance mellem arbejds- og privatliv, god pension, gode efteruddannelsesmuligheder og ikke mindst rigtig gode kollegaer.

Løn og ansættelsesforhold

Tiltrædelse er pr. 1. december 2021. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelsen kan finde sted. Straffeattest skal du ved ansættelse selv hente digitalt på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Måske har du fået lyst til at vide mere. Det håber vi. Du er i hvert fald meget velkommen til at kontakte leder af PPR og Sundhedsfremme, Lone Boas, på telefon 51 17 21 33 eller leder, Ebbe Kurtmann, på telefon 51 14 26 67 – også hvis du har lyst til at aflægge os et besøg og se vores klinikker. Du kan også læse mere på vores hjemmeside https://tandplejen.assens.dk.

Hvis du allerede er klar til at søge jobbet, så vedlæg bevis for uddannelse, ansøgning og CV.

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2021, og vi holder samtaler den 25. oktober 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!