icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedshjælper til dagvagt hos Strandgården

Brænder du for at være med til at skabe et trygt og godt hjem for vores beboere, hvor livskvaliteten er i top? Vil du være en del af et team, hvor vi har det godt sammen, kan tale om alt og nyder hinandens selskab? Er du god til at gribe dagen og de udfordringer den bringer og kaste den gode energi videre? Så håber vi, at du vil vælge os!

Info

Hos Plejehjemmet Strandgården glæder vi os til at få en ny  kollega!

Vi søger en social- og sundhedshjælper til et vikariat, der foreløbigt løber frem til den 1. februar 2022, men med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Stillingen er på 32 timer om ugen og med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt.

Arbejdstiden ligger i hverdage indenfor tidsrummet kl 7-15 og med arbejde hver anden weekend.

Om jobbet

Vi kan som team tilbyde en arbejdsplads, hvor der er trygt at være, og hvor kulturen er, at vi er åbne og kan tale sammen om alt - både hverdagen, det faglige, og det, der tynger.

Arbejdsopgaverne består af pleje- og omsorgsopgaver, demensfaglige problemstillinger, faglig sparring, vejledning og rådgivning.

På Strandgården hjælper vi hinanden på tværs af huset, og vi forventer at vores nye kollegaer er åbne for at arbejde med alle vores beboere i alle boenheder, når det er nødvendigt.

Vi arbejder ud fra en personcentreret tilgang og øver os i at nytænke og gribe dagen, som den er - netop idag!

Hvem er du

Vi håber, at du har en god humor, et åbent sind, er positivt indstillet og at du vil bidrage til vores gode arbejdsmiljø.

Derudover vægter vi fagligheden højt, og vi forventer, at du sammen med os tager afsæt i den enkelte beboer i det daglige arbejde.

Hvem er vi

Vi er et EDEN-registreret hjem, og vi har 28 beboere, der alle lider af en demenssygdom. EDEN-filosofien bygger bl.a. på at sikre en meningsfuld hverdag for vores beboere, hvor ressourcer kommer i spil og fokus holdes på det hele menneske og den enkeltes selvbestemmelse i eget liv.

I hverdagen prioriterer vi at skabe et trygt og rart hjem for vores beboere, hvor også personalets trivsel og glæde prioriteres og vægtes højt. Ud over vores 28 beboere, der bor her fast, har vi også tre aflastningsboliger.

Vi har tre boenheder: Solkrogen, Bøgehaven og Rosenhaven. Alle tre boenheder er indrettet i hyggelige miljøer og med grønne områder omkring. Vi har små gårdhaver, hvor beboerne kan nyde en solstråle og hinandens selskab.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til vikariatet, er du velkommen til at kontakte leder af Strandgården Lykke Corfixen på tlf. 29 45 76 85.

Ansøgningsfristen er den 26. september 2021, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 29. september. 

Vi glæder os til at høre fra dig!