icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagog til Pilebakken

Vil du arbejde med voksne personer med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser, og har du lyst til at give dem mulighed for udvikling gennem pædagogiske tiltag? Ser du de pårørende som vigtige samarbejdspartnere? Og vil du være en del af et bosted, hvor vi samarbejder tværfagligt for at hjælpe, støtte og vejlede vores borgere i alle livets aspekter? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter!

Info

Hos Bostedet Pilebakken i Assens Kommune søger vi en uddannet pædagog, der både kan og vil være en del af dagligdagen og udviklingen af bostedet.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen og med tiltrædelse 1. november 2021.

Arbejdstiden er fordelt på dag, aften og hver anden weekend.

Hvem er vi

Pilebakken er et bosted for voksne med betydelig og varig funktionsnedsættelse. Vi har 36 lejligheder og yderligere to aflastningslejligheder.

Bostedet rummer borgere med mangeartede problemstillinger bl.a. immobile, blinde og svagtseende, Downs syndrom og demens.

Alle vores borgere er afhængige af individuel hjælp, støtte og vejledning i alle livets aspekter. Der er derfor mange forskelligartede opgaver i hverdagen, og du skal være indstillet på samskabelse omkring borgerne, og du skal have lyst til at dele erfaringer med dine kollegaer og nysgerrigt dykke ned i den faglighed, der gemmer sig i omsorgspædagogik.

Hvem er du

Du er uddannet pædagog, og du har erfaring med eller stor lyst til arbejdet med voksne personer med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.

Vi forventer også, at du:  

  • er ambitiøs og har stor lyst til at give borgerne mulighed for udvikling gennem pædagogiske tiltag
  • har en positiv tilgang til arbejdet og er stærk i relationer, både verbalt og nonverbalt
  • er robust, fleksibel og ansvarlig for et højt niveau i den skriftlige dokumentation
  • er nærværende og indfølende, og at du kan mærke borgernes behov 
  • ser de pårørende som vigtige samarbejdspartnere 
  • er ansvarlig og grundig i de daglige opgaver omkring borgerne

Desuden er det nødvendigt, at du har kørekort.  

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk

Vi gør opmærksom på, at der er røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Valdemar Skaaning på tlf. 21 81 49 85.  

Ansøgningsfristen er den 23.september 2021, og vi holder samtaler umiddelbart derefter. 

Vi glæder os til at høre fra dig!