icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Indskolingslærer til Aarupskolen – hvor godtfolk er, kommer godtfolk til

Har du gode undervisningskompetencer i bl.a. indskolingsdansk og engelsk, og er du klar på at varetage klasselærerfunktionen? Vægter du de nære relationer i tæt samarbejde med børn, forældre og kollegaer? Og vil du være med til at videreudvikle en velfungerende skole, hvor trivsel, bevægelse og læring er i fokus? Så er vi måske din nye arbejdsplads.

Info

På Aarupskolen – din og min skole – er der masser af godtfolk, og vi vil gerne have flere til. Derfor søger vi en ny lærer til vores indskoling pr. 1. november 2021.

Om jobbet

Vi er på udkig efter en fagligt velkvalificeret lærer på fuldtid, som kan varetage undervisningen i nedenstående fag. 

  • Dansk- og klasselærer, engelsk og UUV på 2. årgang
  • Engelsk og historie på 4. årgang
  • Drengeidræt

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • Kan omsætte skolens tre nøgleord trivsel, læring og bevægelse til handling i hverdagen
  • Kan bidrage til den gode stemning, der er blandt kollegaerne
  • Er klar til at arbejde professionelt i pædagogiske læringsfællesskaber
  • Er læreruddannet og har høj faglighed i de udbudte fag
  • Ser elev- og forældresamarbejdet, som en vigtig del af dit virke
  • Vil bidrage til at videreudvikle vores velfungerende skole.

Kan du nikke genkendende til vores forventninger, og har du linjefag eller linjefagslignende kompetencer i ovenstående udbudte fag, er du allerede godt på vej.

Hvem er vi

Aarupskolen ligger centralt placeret på Højfyn, nær motorvej og togstation, i skønne grønne omgivelser med megen udenomsplads og specielt gode lege-, opholds-, idræts- og bevægelsesmuligheder.

Skolen er overvejende tresporet fra 0. - 9. klasse og har også tilknyttet en helhedsafdeling. På skolen har ca. 520 elever, 41 lærere og 13 pædagoger deres daglige gang. I vores skolefritidsordning, som kaldes Kridthuset, beskæftiger vi dagligt ca. 150 børn.

På Aarupskolen er nøgleordene trivsel, bevægelse og læring. Nøgleordene er tæt forbundne og er en integreret del af skolens hverdag, såvel i fagene som i de mange andre tilrettelagte dage, der afvikles i løbet af skoleåret.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse den 1. november 2021. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Såfremt ovenstående har vakt din interesse, glæder vi os til at høre fra dig. Vi ser gerne, at du besøger os, inden du sender din ansøgning. Besøg er muligt i ugerne 37, 38 og (39).

Hvis du vil aftale et skolebesøg eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Claus Toft Christensen på tlf. 40 55 52 31 eller viceskoleleder Søren Jakobsen tlf. 20 80 23 87.

Du kan også få mere information om skolen på www.aarupskolen.dk eller Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 29. september 2021, og ansættelsessamtaler afholdes i uge 39.