icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Fast nattevagt til Æblehaven

Er du social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, og er du vild med dit fag og nattevagter? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor du bliver lyttet til, og hvor vi virkelig sætter pris på dit indsats? Har du lyst til at bidrage til vores udvikling, så vi sammen kan skabe verdens bedste arbejdsplads? Så står vi klar til at byde dig velkommen!

Info

Vi ønsker os en social- og sundhedsassistent eller social- og  sundhedshjælper med fagligheden i orden og hjertet på rette sted til vores velorganiserede nattevagtsteam på Æblehaven.

Stillingen er på 28 timer i gemmesnit om ugen i ulige uger.

Der arbejdes 7/7, men vi er åbne for andre muligheder.

Hvem er vi

Æblehaven er et registreret Eden plejehjem. Det betyder, at vores fokus er hverdag på beboernes præmisser, hvor vi arbejder i deres hjem. Vi tager udgangspunkt i beboernes ønsker for en god hverdag, hvor der er plads til forskelligheder, forskellige ønsker og rytmer samt individuelle behov.

Vi lægger vægt på muligheden for pludselige indskydelser i hverdagen, og vi har fokus på at eliminere følelsen af ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed gennem spontanitet, inddragelse og nære relationer. Vi arbejder fokuseret på, at hverdagslivet skal give mening for den enkelte beboer, og at livet skal være værd at leve hele livet. Vi lige nu en hund, to katte og fugle i udendørs voliere til glæde for beboerne.

Vi har 36 beboere og fire huse, hvoraf det ene hus har tre aflastningsstuer. Hvert hus har ni beboere og sit eget særkende, der er præget af beboernes ønsker. Vi fungerer som små familier i de enkelte huse, og lægger vægt på, at hvert hus som udgangspunkt har sit eget personale, der er en naturlig og kendt del af familien i huset sammen med beboerne.

Du kan læse mere i Æblehavens velkomstbrochure.

Hvem er du

Vi forventer ikke, at du er verdensmester til alt.

Vi er gode til at lave strukturerede introforløb, og dine kommende nattevagtskollegaer har erfaring og venter bare på den rette kollega. Så uanset om du er helt ny eller har masser af erfaring, så er det vigtigste, at du vil være med til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

Vi ønsker os, at du:

  • kan bidrage med ro og overblik
  • er i stand til at prioritere mellem opgaverne om natten
  • vil bidrage til et sundt og godt arbejdsmiljø
  • kan dokumentere og evaluere indsatser
  • vil bidrage til et godt tværfagligt samarbejde med bevidsthed om dine egne og andres kompetencer

Om jobbet

Du vil blive en del af et velfungerende og velstrukturet nattevagtsteam, men med fast arbejdssted på Æblehaven.  

Hos Æblehaven vil vi have fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen vi skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed.

Vi kan tilbyde dig: 

  • et målrettet og individuelt tilrettelagt introforløb
  • mulighed for at sætte dit præg på vores fælles arbejdsplads
  • mulighed for at få ekstra vagter
  • at vi gør en ihærdig indsats for at opfylde ønsker om fri

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Derudover gør vi opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Merete Borup på 29 62 97 88 eller leder for Fælles Nat Susanne Brauer 29 64 80 18.

Ansøgningsfristen er den 15. august, og vi forventer at afholde samtaler den 18 august. Holder du ferie er der mulighed for at deltage via skype eller Teams.

Vi ser frem til at høre fra dig!