icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedshelt til nattevagt på Korsvang og Odensevej

Vil du arbejde et sted, hvor du bliver værdsat, og hvor din indsats gør en forskel? Trives du med at arbejde om natten? Brænder du for at hjælpe andre, og motiveres du af smil og glade ansigter? Så håber vi, at du vil sende os en ansøgning!

Info

Vi har brug for dig!

Hos Fælles Nat i Assens Kommune har vi et helt hold af dygtige social- og sundhedshelte, der gør et fantastisk stykke arbejde.

Men da af en af vores social- og sundhedshelte har valgt at gå på pension, mangler vi en, der kan overtage heltegerningen efter hende på bofælleskabet Odensevej og på bofællesskabet Korsvang.

Det kan godt være, du ikke opfatter dig selv som en helt, men I vores øjne er du en af hverdagens helte, når du vil bruge din tid på at hjælpe andre.

Stillingen er i gennemsnit på 28 timer om ugen og er ledig 1. oktober 2021.

Om jobbet

Vi bestræber os på, at give dig de bedste rammer at arbejde under, så du kan gøre det, du brænder for og som giver dig energi.

I løbet af en vagtuge vil du nå både at være på bofælleskabet Odensevej og bofællesskabet Korsvang.

Du planlægger sammen med en kollega, hvordan I fordeler nætterne imellem jer.

Når du har vagt i plejebolig, vil du få besøg af de udekørende. Vi er et stort hold, som dækker natten i Assens, så dine kollegaer er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Hvem er du

Du er social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent om dagen og social- og sundhedshelt om natten.

Når de fleste andre går hjem, er du villig til at tage kappen på, flyve mod Assens og gøre en forskel for vores borgere.

Hvem er vi

Du skal vælge os, fordi:

  • Vi ved, at du er dygtig og eftertragtet, og fordi vi sætter pris på din indsats
  • Vi har fokus på det hele menneske og prioriterer, at den enkelte borger har selvbestemmelse/medbestemmelse på eget liv i dagligdagen
  • Vores målsætning er at skabe et trygt og nært miljø for den enkelte borger – et miljø præget af gensidig respekt og forståelse
  • Vi arbejder med stor fleksibilitet i vores tilgang og med høj faglighed på tværs i organisationen

Vi kan tilbyde dig:

  • Et meningsfuldt job, hvor du virkelig gør en forskel - både for dine kollegaer og borgerne
  • Et tæt samarbejde på tværs af faggrænser, samt et højt fagligt niveau, bl.a. gennem et fantastisk samarbejde med vores dygtige sygeplejersker
  • En arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde er i fokus, og hvor nytænkning og humor er en integreret del af samarbejdet

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest, og at denne skal være tilfredsstillende, inden ansættelsen kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte teamleder Merete K. Borup på mobil 29 62 97 88 eller leder Susanne Brauer på mobil 29 64 80 18.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021, og vi forventer at holde samtaler onsdag den 18. august. Hvis du ikke kan komme den 18. august, kan vi tage samtalen over Teams/Skype. 

Vi håber at høre fra dig!