icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Psykolog til PPR i Assens Kommune

Vil du være med til at udvikle inkluderende læringsmiljøer i samarbejde med dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser? Er du uddannet psykolog, og har du gode formidlingsevner? Udviser du engagement og initiativ, og har du blik for en helhedsorienteret og tidlig indsats? Så er du måske vores nye kollega!

Info

Hos PPR i Assens Kommune søger vi en psykolog til en fast stilling på 32-37 timer om ugen (efter individuel aftale) med tiltrædelse snarest muligt.

Hvem er vi

PPR er en del af afdelingen PPR og Sundhedsfremme, som også omfatter Sundhedsplejen, Sundhedsfremme (sundhedskonsulenter), Børneterapeuter (fys/ergo) og Tandplejen. Vi hører under området Børn, Unge og Uddannelse i Assens Kommune.

Vi holder til på rådhuset i Assens, og personalet i PPR består af syv psykologer, fire tale-hørekonsulenter, en læsekonsulent, tre ressourcepædagoger, en specialpædagogisk konsulent, to børne- og familie-psykologer, en sekretær og en afdelingsleder. Der er tæt samarbejde med de øvrige afdelinger på området samt med social myndighed.

Vi sidder i åbent kontorlandskab og har i mere end én forstand højt til loftet. Vi arbejder med tæt kollegial sparring på tværs både i det daglige arbejde og i mødeaktiviteter. Med udgangspunkt i tværfaglighed understøtter vi praksis i dagtilbud og skoler og arbejder konsultativt med fokus på relationer og ressourcer.

I Assens Kommune har vi stort fokus på den forebyggende og tidligst mulige indsats med udgangspunkt i samarbejde med fagpersoner og forældre. Vi arbejder helhedsorienteret i blandt andet forposter og kompetenceteam.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

 • er uddannet cand.pæd.psych. eller cand.psych. – gerne autoriseret
 • gerne har erfaring med PPR-opgaver, som omfatter både det udredende, det rådgivende og det konsultative arbejde
 • kan udvise selvstændighed samt åbenhed og vilje ind i det tværfaglige felt med mange samarbejdsparter
 • har en systemisk tænkning og blik for den organisatoriske ramme
 • kan inddrage barnets perspektiv i interventioner, rådgivning og afdækning
 • er robust og trives med at holde mange bolde i luften i en travl hverdag
 • har gode formidlingsevner og blik for den helhedsorienterede indsats
 • kan planlægge egen arbejdsdag

Om jobbet

Vi tilbyder en stilling med spændende faglige udfordringer og stor fleksibilitet og selvstændighed i arbejdet og i planlægningen af opgaver.

Internt i PPR arbejder vi med supervision, faglig refleksion samt videns- og erfaringsdeling. Derudover passer vi godt og omsorgsfuldt på hinanden og er glade for et godt grin og en god snak.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet, at:

 • udvikle inkluderende læringsmiljøer i samarbejde med dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser
 • lave konsultativt arbejde med fokus på pædagogisk-psykologisk rådgivning og vejledning til pædagoger, lærere og forældre
 • udarbejde pædagogisk-psykologiske vurderinger med forslag til intervention samt tilbagemelding og opfølgende arbejde i forhold til ledelse, pædagogisk personale og forældre
 • gennemføre indsatser på individ-, gruppe- og organisationsniveau
 • arbejde tværfagligt med socialrådgivere, ergo- og fysioterapeuter, sundhedsplejerske, psykiatrien m.fl.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du ved ansættelse selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte psykolog Nanet Nielsen på tlf. 29 28 09 63 eller afdelingsleder Lone Boas på tlf. 51 17 21 33.

På grund af ferie kan det være nødvendigt at indtale en telefonbesked, som vil blive besvaret hurtigst muligt.

Der er ansøgningsfrist onsdag den 11. august 2021, og ansættelsessamtaler afholdes fredag den 20. august på Assens Rådhus.

Vi ser frem til at høre fra dig!