icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Tre tekniske servicemedarbejdere til Ejendomsservice i Assens Kommune

Brænder du for ejendomsvedligeholdelse? Har du en uddannelse som ejendomsservicetekniker, dokumenteret erfaring på området og/eller en solid håndværksmæssig baggrund og teknisk flair? Og vil du være en del af et stærkt team og have et job, som byder på en spændende og travl hverdag med mange forskelligartede opgaver? Så er det lige dig, vi mangler i vores serviceteam!

Info

Assens Ejendomsservice søger pr. 1. oktober 2021 og gerne tidligere tre medarbejdere, som kan løfte ansvaret som bygningsansvarlig på henholdsvis Peter Willemoesskolen i Assens, Tommerup Skole og Rådhuset i Assens.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med flekstid, så arbejde og privatliv kan hænge sammen.

Om jobbet

Assens Ejendomsservice tilbyder et spændende og alsidigt fuldtidsjob med gode løn-, arbejds- og personaleforhold med mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse.

Du er den primære bygningsansvarlige på stedet og har stor indflydelse på prioriteringen af din egen hverdag. Sagt med andre ord, er det din indsats og tilgang til opgaven, der gør den store forskel og skaber din egen personlige succes i jobbet.

Vi er også et team, og bag dig står et team fra de andre samarbejdende distrikter. Vi er i alt fire distrikter; Nord, Syd, Øst og Vest med hver deres koordinator, samt bygningsvedligeholdelse. Samlet passer vi en bygningsmasse på 180000 m2 og beskæftiger ca. 50 personer.

Vores kerneopgave er indvendig og udvendig bygningsvedligeholdelse samt at servicere interne og eksterne brugere af kommunens bygninger. 

Vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs af distriktet, når der er behov for det. Det forventer vi naturligvis også, at du også er klar på.

Hvem er du

Vi er på udkig efter en kollega, der har en fagligt relevant uddannelse – gerne som ejendomsservicetekniker.

Som person er du loyal og bidrager naturligt til fællesskabet og teamet, og samtidigt formår du at arbejde selvstændigt og proaktivt. Du er serviceminded og sætter en ære i at sikre en effektiv drift og et højt kvalitetsniveau.

Desuden forventer vi, at du:

 • Kan se dig selv som tovholder for udvalgte bygninger, og trives i en omskiftelig hverdag med mange opgaver i gang samtidig
 • Kan arbejde tæt sammen med ledelsen på de udvalgte bygninger, personale, fritidsbruger, håndværker samt områdets koordinator fra Ejendomsservice
 • Trives i en hverdag med praktiske opgaver, mindre småreparationer, klargøring af lokaler,
  fordeling af inventar, vedligeholdelse af områdets inde- og udendørs arealer, nøgleudlevering og meget andet
 • Har et godt overblik og er omstillingsparat
 • Har flair for IT, er mødestabil og har gyldigt kørekort (kat. B)
 • Gerne har kendskab til at arbejde med varmejustering via CTS, energistyring og adgangskontrol, ellers vil en grundig oplæring finde sted.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingerne eller behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

 • Leder ejendomsservice, Kim Sørensen, på tlf.: 23 36 46 96 i uge 30 & 31
 • Koordinator Distrikt Vest (Rådhuset og PW-skolen), Lars Eilsø, på tlf.: 20 21 21 92 i uge 31
 • Koordinator Distrikt Øst (Tommerup Skole), Jan Møller, på tlf.: 51 83 76 01 i uge 31.

Hvis du vil være en del af noget stort og gøre en forskel, så send os en ansøgning senest den 8. august 2021. Du må gerne skrive i din ansøgning, hvilken af stillingerne du søger.

Samtaler afholder vi løbende, og vi forventer at rekrutteringsprocessen er færdig i uge 33, 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!