icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Erfaren inklusionspædagog til Tallerupskolen

Vil du være med til at fremme vores elevers trivsel og læring? Har du erfaring med at skabe inkluderende læringsmiljøer og en bred værktøjskasse inden for dit felt? Og kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med en uhøjtidelig og anerkendende tone og gode udviklingsmuligheder? Så har vi brug for dig i vores resurseteam.

Info

Hos Tallerupskolen søger vi en uddannet pædagog pr. 1. september 2021 eller snarest derefter.

Hvem er vi   

Tallerupskolen er en folkeskole for 0.- 9. årgang placeret i Tommerup Stationsby, kun 12 minutters togtur fra Odense. Vi har pt. 456 elever på skolen, hvilket betyder, at vi har en bredt sammensat medarbejderstab, hvor du vil få mulighed for god sparring.  

Vi har en anerkendende og inkluderende tilgang til vores elever, og vi søger altid at finde deres resurser frem for deres fejl. I vores Pædagogiske Læringscenter har vi en palet af forskellige resursepersoner. Det betyder, at vi arbejder meget tværfagligt om elevernes trivsel og læring, og vi lægger vægt på et stærkt forældresamarbejde. Uanset om eleverne har særlige talenter, som skal plejes, eller særlige behov, der skal tilgodeses, har vi mulighed for at understøtte dette i fællesskab.   

Vores medarbejdere arbejder alle med stort engagement for at skabe en god hverdag for eleverne. Vi har en uhøjtidelig og anerkendende tone, både over for elever og mellem kolleger.   

Vi er en skole, der følger med tiden. Det betyder, at vi har nogle fantastisk gode faglokaler og undervisningsmiljøer på skolen, både inde og ude.  

Hvem er du   

Vi forventer, at du: 

  • er uddannet pædagog
  • har erfaring med og kompetencer til at skabe inkluderende læringsmiljøer
  • har erfaring med forskellige projekter og forløb, der har fokus på at fremme elevernes trivsel og alsidige udvikling
  • kan give sparring til dine kolleger
  • er engageret og brænder for dit fag
  • har en positiv og energisk tilgang til jobbet og gerne går ”den ekstra meter” for at få tingene til at lykkes
  • matcher skolens anerkendende tilgang og syn på eleverne.

Vi tilbyder dig  

I stillingen som inklusionspædagog får du: 

  • engagerede og fagligt dygtige kollegaer bl.a. i Tallerupskolens resurseteam, som du bliver en del af
  • gode muligheder for at sætte dit eget præg på stillingen – i tæt samarbejde med ledelse og resurseteam
  • en arbejdsplads med højt til loftet og gode udviklingsmuligheder.

Løn og ansættelsesforhold   

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. 

Vil du vide mere   

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lone Wrøbell på telefon 64 74 65 51 eller skrive en mail på lckaw@assens.dk. Skolen er ferielukket i ugerne 27-30, men vi er på kontoret igen fra mandag den 2. august 2021. Du kan også finde flere oplysninger om vores skole på www.tallerupskolen.dk.

Ansøgningsfristen er søndag den 8. august 2021, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 16. august 2021 fra kl. 15.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!