icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Fagligt dygtig pædagog til Børnehuset Fuglebakken

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 3-6 år? Har du stærke faglige og personlige kompetencer, og kan du sætte ord på din faglighed? Og er du fuld af positiv energi og godt humør? Så har vi et godt og givende job til dig.

Info

Da en af vores kollegaer hos Fuglebakken skal på barsel, søger vi en fagligt dygtig pædagog pr. 15. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer ugentligt. 

Hvem er vi

Børnehuset Fuglebakken ligger centralt i Aarup by, som har gode bus- og togforbindelser til Odense og ligger 5 minutter fra motorvejen.

Vi har pr. 1. august 32 børn i børnehuset, som er fordelt i tre aldersopdelte grupper. Børnehuset kan rumme op til 70 børn, så der er god plads til udfoldelse og brug af vores mange gode faciliteter både ude og inde.

Fuglebakken er en del af områdeinstitutionen ’Dagtilbuddene i Aarup-området’, der også består af Dagplejen i Aarup, Børnehaven Drømmebakken og Børnehuset Møllebakken, med specialbørnehave og vuggestue. Vi har et velfungerende fagligt fællesskab på tværs af afdelingerne og samarbejder om aktiviteter og tiltag, der kommer børnene til gavn.

Både uden og inden etablerer vi hver dag læringsmiljøer og tilbud, hvor børnene stimuleres og udvikler sig. Vi er optaget af børnenes nysgerrighed og evne til at udforske og begribe verden og arbejder målrettet med det enkelte barns læring.

Særlige kendetegn ved Fuglebakken:

  • En dejlig børnegruppe, hvor samarbejdet med børnenes forældre vægtes højt
  • Fagligt velfunderede kollegaer, med stort engagement
  • Et hus, hvor vi ønsker at dygtiggøre os, afprøve og drøfte faglige udfordringer
  • Gode fysiske rammer og beliggende tæt på skov og by
  • Frokostordning til alle børn
  • Et børnehus, hvor dagplejen kommer en gang om ugen
  • Der arbejdes ud fra værdierne Glæde, Mangfoldighed og Udvikling, hvor den anerkendende tilgang til børnene er en selvfølge.

I Assens Kommune er der et godt fagligt fællesskab, netværksgrupper og fokus på at gå på tværs af professioner for at lave den bedste opgaveløsning. Der er god tilgængelig sparring med PPR, og vi har månedlig forpost med sagsbehandler fra Børn og Ungeenheden i vores børnehus. 

Hvem er du

Som vores nye kollega er du uddannet pædagog og har lyst til at videreudvikle vores børnehavetilbud. Du er fagligt bevidst, engageret, nærværende og tydelig, så du er gearet til at arbejde som læringsleder med børnegruppen.

Det er nødvendigt, at du er velformuleret såvel mundtligt som skriftligt, og at du har modet til at være i vigtige dialoger med forældrene.

I samarbejdet er du åben og tydelig, ligesom du er reflekterende, empatisk og har humor, så du passer godt ind i personalegruppen. Du må gerne være afprøvende og kunne lave fejl. Som menneske udvikler man sig hele livet!

Vi er på udkig efter et legende, kreativt og/eller musisk menneske, som kan bidrage med synlige aktiviteter og leg i velovervejede læringsmiljøer, inde såvel som ude.

Dine nærmeste kollegaer bliver det pædagogiske personale og den faglige leder i Fuglebakken, men du bliver også en del af det kollegiale fællesskab i hele Dagtilbuddene i Aarup, som har ca. 65 ansatte.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 15. august 2021. Vi forventer, at orloven varer ca. 1 år. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis ovenstående har vakt din interesse, kan du få yderligere oplysninger ved at kontakte områdeleder Synnøve Traasdahl på tlf. 24 61 78 76 eller stedfortræder Bente Stengaard Kruse på tlf. 21 44 50 53. Du kan også læse mere på vores hjemmeside: https://bh-aarup.assens.dk

Ansøgningsfristen er den 4. juli 2021, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 31 eller 32.

Vi glæder os til at høre fra dig!