icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Lærer til Salbrovadskolen i Assens Kommune

Har du lyst og kompetencer til at undervise i dansk og varetage klasselærerfunktion i indskolingen? Er du anerkendende i din tilgang, og tager du udgangspunkt i det enkelte barns faglige læring, udvikling og trivsel? Og vil du være en del af en skole, hvor tæt samarbejde, høj faglighed og arbejdsglæde er i fokus? Så er det måske lige dig, vi har brug for efter sommerferien.

Info

Hos Salbrovadskolen søger vi en lærer pr. 1. august 2021. 

Hvem er vi 

Salbrovadskolen er en del af Landsbyordning Salbrovad, som består af en skoledel med pt. 130 elever i 0.-6. klasse, en SFO med 60 børn, en LKT(AKT)-afdeling og en børnehave med 45 børn.  

I hele landsbyordningen er vi 35 kompetente medarbejdere, som har et tæt og udviklet samarbejde mellem de forskellige afdelinger.  

Landsbyordningen Salbrovad ligger i landlige omgivelser 7 km nord for Assens by. Landsbyordningen er løbende blevet udvidet og renoveret, og vi har meget udenomsplads og store legearealer med mange aktivitetsmuligheder. Vores nærmeste nabo er Salbrovadhallen, som vi bruger meget.

Salbrovadskolen/landsbyordningens kendetegn er, at vi: 

 • satser på høj faglighed og god trivsel for børn og voksne
 • satser meget på den gennemgående røde tråd lige fra dagplejen, til børnehaven, førskolegruppen, indskolingen og SFO’en og op til mellemtrinnet 
 • synes, det er vigtigt at have mange sociale aktiviteter. Derfor er alle elever hvert år på ture med overnatning, ligesom vi er på en del ekskursioner, holder årsfest, deltager i den årlige Salbrovaddag og holder klassearrangementer m.m. 
 • nyder meget stor opbakning fra forældre og lokalsamfundet, som vi også er en vigtig del af.  

Hvem er du 

Vores forventninger til dig er, at du: 

 • kan påtage dig undervisning i dansk i indskolingen og i et eller flere af følgende fag: matematik i indskolingen, engelsk, natur/teknologi, billedkunst og håndværk & design
 • kan varetage klasselærerfunktion i indskolingen
 • kan arbejde målrettet med klassen og tage udgangspunkt i det enkelte barns faglige læring, udvikling og trivsel 
 • har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger 
 • vil være med til at skabe arbejdsglæde og en humørfyldt arbejdsplads 
 • er engageret, fleksibel og forandringsparat 
 • har en løsningsorienteret tilgang til de udfordringer, du møder 
 • har lyst til at gøre en forskel til gavn for børnene.

Løn og ansættelsesvilkår 

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.    

Vil du vide mere 

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at kontakte skoleleder Henrik Hansen på tlf. 64 74 78 43 eller mobil 29 37 90 42. 

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!