icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sygeplejerske til Center for Rehabilitering og Akutpleje

Har du blik for borgerens ressourcer og motivation, og kan du sætte det i spil i det rehabiliterende arbejde? Vil du have et spændende, varierende og udfordrende job, hvor borgerens ønsker er i centrum? Har du lyst til at arbejde med positive og engagerede kollegaer i et godt, inspirerende og tværfagligt arbejdsmiljø med plads til faglig sparring, videndeling og masser af humor? Så har vi jobbet til dig!

Info

Hos Center for Rehabilitering og Akutpleje søger vi en sygeplejerske til en fast stilling med tiltrædelse 1. august 2021, fordi en af vores dygtige sygeplejersker valgt at gå på efterløn.   

Stillingen er på 32-34 timer om ugen primært i dagvagt og med vagt hver tredje lørdag. 

Hvem er vi

På Center for Rehabilitering og Akutpleje er vi en flok skønne medarbejdere med flere forskellige faglige baggrunde, fordelt mellem social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, husassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter og sygeplejersker.  

Borgere, der er hos os, ofte mellem sygehus og eget hjem, er i et komplekse forløb af forskellig karakter og har brug for en nærmere udredning, afklaring og træning, inden de kommer hjem. Vi har pt. 22 midlertidige pladser.

Vi er i alt tre faste sygeplejersker. Vi holder af at arbejde på tværs, både internt og eksternt og ser dette som en styrke for opgaveløsningen. Samtidig er vi gearet til at varetage de akutte opgaver, der kan opstå i borgernes forløb.

Medarbejdergruppen er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, rummelighed, humor og et godt fællesskab.

Om jobbet

Hos os får du:  

 • et spændende, varierende og udfordrende job  
 • fokus på målrettet indsats, hvor borgerens mål, ønsker og motivation er i centrum  
 • fokus på tværfagligt samarbejde med henblik på en koordineret og sammenhængende indsats af høj kvalitet  
 • faglig og personlig udvikling i opgaverne  
 • selvtilrettelæggelse i samarbejde med det tværfaglige team omkring borgeren  
 • positive og engagerede kollegaer i et godt og inspirerende arbejdsmiljø med plads til faglig sparring, videndeling og masser af humor.  

Du kan læse mere om kompetencer i forhold til stillingen i kompetenceprofil for sygeplejerske i Assens Kommune

Hvem er du

Du er en person, der:  

 • trives i det tværfaglige miljø
 • motiveres af uforudsete og akutte opgaver og har erfaring hermed 
 • ser borgernes ressourcer som en styrke og den rehabiliterende tankegang som vigtig
 • ved, at det sammenhængende forløb er vigtigt for borgeren og dennes pårørende 
 • er en dygtig sygeplejerske - og ved det!
 • er ambitiøs i din sygepleje og higer efter ny viden   
 • ser funktionen som konsulent for kollegaerne og besidder gode pædagogiske evner, men kan også tage aktiv del i de praktiske opgaver, når der er brug for hjælp

Derudover er det en fordel, hvis du har gode it-kundskaber og kendskab til omsorgssystemet Nexus ellers vil der være god oplæring i systemet.    

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten kan indhentes med NemID via www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har dette vakt din interesse, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder Jeanett Fondt på tlf. 24 90 44 71 eller sygeplejerske Rikke tlf. 24 52 30 87.

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021, og vi forventer at holde samtaler den 24. juni.

Vi glæder os til at høre fra dig!