icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Nærværende, inddragende og tydelig leder til Bo-enheden Kildebakken

Brænder du for at skabe et levested, hvor livet er værd at leve? Et sted, hvor beboere og medarbejdere kan vokse og gro, og hvor hverdagen er meningsfuld? Er du synlig og nærværende, og kan du inspirerende, sætte retning og sikre følgeskab? Så har vi en spændende lederstilling til dig.

Info

Vi søger en leder med stærke ledelsesmæssige kompetencer til Bo-enheden Kildebakken i Vissenbjerg med tiltrædelse den 1. juli eller 1. august 2021.

Hvem er vi   

Bo-enheden Kildebakken er et plejehjem med masser af hjertevarme, nærvær og humor.

Bo-enheden Kildebakken er centralt placeret i Vissenbjerg by, med en skøn natur omkring os. Huset er opdelt i 3 bo-enheder, og der bor 34 beboere i egen lejlighed. Vi har et stort orangeri, der både bliver brugt til hverdag og til store fællesarrangementer – gerne i samspil med vores store netværk af frivillige, der ofte deltager ved bankospil, gudstjeneste, højtlæsning, danseaftener og syng sammen.

Vi er en gruppe af personaler, som rummer mange forskelligheder og fagligheder. Alle er engagerede, gode til det tværfaglige samarbejde, fagligt dygtige og brænder for at give beboerne en meningsfuld hverdag.

Vi har arbejdet efter Eden Alternatives filosofi og principper siden 2008. Det betyder, at vores mission er:  

”at forbedre oplevelsen af velbefindende hos ældre mennesker og de, der drager omsorg for dem. Dette gøres ved at omskabe vores nuværende plejeboliger til levesteder, hvor enhver kan vokse og gro”. 

og vores vision er at:  

”eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed”  

I 2017 blev vi registreret som Eden-hjem, og vores ambition er forsat at udvikle os som Eden-registreret hjem. 

Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø på Bo-enheden Kildebakken, hvor vi er gode til at samarbejde og løse de daglige opgaver. Vi er meget bevidste om at dyrke og bevare vores gode arbejdsmiljø.

Som leder deltager du i forskellige ledelsesmæssige fora, hvor du har rig mulighed for at få faglig sparring og bidrage til udviklingen af ældre- og sundhedsområdet. 

Citat fra nyligt ansat leder:

”Det er fedt at være leder på et plejehjem i Assens Kommune! Jeg tror på, at lederskab er følgeskab, og alle de tiltag og ideer, jeg får, og som, jeg tror på, der skal til for, at vi lykkes endnu mere… dem har jeg fået både muligheder for og opbakning til. Uanset, hvor jeg ringer hen for at søge hjælp, sparring eller råd, så er det søde og positive mennesker, der ser og tror på muligheder frem for begrænsninger. Man bliver hele tiden spillet god, og jeg er SÅ glad for at have fundet min plads her!”

Hvem er du 

Som vores nye leder brænder du for ledelse, og du kan understøtte og videreudvikle vores arbejde med Eden Alternative. Du har gerne erfaring med ledelse og en lederuddannelse. 

Desuden forventer vi, at du:

 • Skaber rammer for et aktivt, udviklende og meningsfuldt hverdagsliv for beboerne gennem Eden Alternative
 • Formår, på respektfuld vis, at være tydelig i forventninger, retning og mål
 • Kan oversætte politiske beslutninger, eksempelvis initiativerne omkring det nære og sammenhængende sundhedsvæsen eller Værdighedspolitikken ind i Eden Alternative, så det er meningsfuldt og sammenhængende
 • Støtter og udvikler det aktive medborgerskab til gavn for beboerne
 • Understøtter, at vi som arbejdspladser udviser social ansvarlighed og ser os selv som del af noget større
 • Skaber rum for udvikling – forstyrrer det kendte og finder nye og bedre løsninger
 • Går forrest for at skabe et godt arbejdsmiljø og sikrer høj medarbejdertrivsel
 • Har viden om og erfaring med økonomi- og ressourcestyring.

Beboernes forventninger til dig:  

 • Du er nærværende og kender hver enkelt af os og vores pårørende
 • Du giver dig tid til os og kan forstå vores situation.

Pårørendes forventninger til dig:

 • Du ved, hvad der skal gøres for beboere og pårørende
 • Du prioriterer tid til beboere og pårørende.

Medarbejdernes forventninger til dig:  

 • Du er synlig og nærværende
 • Du giver tydeligt udtryk for dine forventninger og holdninger
 • Du møder os i øjenhøjde
 • Du er inddragende og giver os frihed under ansvar
 • Du kan tage ansvar og bakker os op.

Du kan læse mere i job- og personprofil for leder i plejebolig i Assens Kommune.

Vi ser gerne, at du vedhæfter et foto af dig selv på ansøgningen. Det skal hjælpe vores beboer og pårørende, som deltager i samtalen, med at huske og skelne ansøgerne fra hinanden.  

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra Assens Kommunes lønstrategi. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse.

Vil du vide mere

Er du inspireret og har lyst til at høre mere om stillingen? Så må du meget gerne kontakte leder af Fagområdet Ældre & Sundhed, Signe Lunn Walls, på tlf. 64 74 67 42, som gerne inviterer til ”kaffemøde”, eventuelt en rundvisning og en helt uforpligtende snak om den her spændende lederstilling.

Ansættelsesproces

Ansøgningsfristen er den 23. maj 2021.

Første samtalerunde med ansættelsesudvalget afvikles den 31. maj 2021 på Bo-enheden Kildebakken.

Som led i rekrutteringsprocessen foretages der mellem første og anden samtale en personprofilanalyse med efterfølgende tilbagemelding af vores HR-afdeling. Tilbagemelding gives den 8. juni 2021 på Assens Rådhus.

Anden samtalerunde med ansættelsesudvalget afvikles den 14. juni 2021 på Bo-enheden Kildebakken.

Vi glæder os til at høre fra dig!