icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Afløsere til Center for Rehabilitering og Akutpleje

Er du sygeplejerske, social- og sundhedsassistent/-hjælper eller i gang med at uddanne dig som fx sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut eller lignende, og vil du gerne have en masse gode oplevelser og erfaring i ”din rygsæk”? Ser du borgernes ressourcer som en styrke, og brænder du for at arbejde rehabiliterende? Og har du lyst til at arbejde med positive og engagerede kollegaer i et inspirerende og tværfagligt arbejdsmiljø? Så er denne arbejdsplads noget for dig!

Info

Hos Center for Rehabilitering og Akutpleje søger vi faste afløsere og sommerferieafløsere til både dag- og aftenvagter, ugens 7 dage.

Hvem er vi

Center for Rehabilitering og Akutpleje er et døgntilbud til borgere, der af forskellige årsager har brug for et midlertidigt ophold – ofte i perioden mellem sygehus og hjem. 

Vi er et velfungerende hus beliggende i Vissenbjerg med en skøn medarbejdergruppe, som består af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, husassistenter m.fl.

Alt vores arbejde udføres med henblik på at rehabilitere sammen med borgeren. Meget af arbejdet handler om at motivere og understøtte det, borgeren allerede er i stand til og/eller afdække nye mål og handleplaner for opgaven.

Vi har en vigtig rolle i at træne borgeren i samarbejde med fysioterapeuten/ergoterapeuten og behandle borgeren i samarbejde med sygeplejerskerne i huset. Desuden er vi meget opmærksomme på det vigtige og gode samarbejde med pårørende, som er den vigtige sparringspartner.

En stor del af dit arbejde vil bestå i plejeopgaver, og du får naturligvis en god intro til dette. Arbejdet er meget varierende, og hverdagen er aldrig ens. 

Der er ingen tvivl om, at vi har travlt – men alle bidrager med at finde løsninger, og vi har høj faglighed og kvalitet i opgaven.

Hvem er du

Vi ser gerne, at du har en faglig styrke og/eller erfaring med plejeopgaven. Du er måske sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller i gang med at uddanne dig som fx sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut eller lignende.

Du arbejder rehabiliterende som en naturlig tilgang i dit arbejde, og du bliver begejstret ved at finde løsninger, der er til gavn for borgeren – sommetider små forandringer og andre gange ændringer for livet.

Samtidig er du god til at arbejde tværfagligt, både fordi du ved, hvad du kan og må, og fordi du har lyst til at få input og viden fra dine kollegaer og samarbejdspartnere – OG du må gerne være en ”Spørge Jørgen”.

Det er også vigtigt, at du er god til at danne nye relationer, da vi har et stort flow af borgere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelsen kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte leder Jeanett Fondt på tlf. 24 90 44 71, hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har spørgsmål til stillingerne.

Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.