icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Anlægs- og driftsmedarbejder til Entreprenørgården

Har du lyst til at prøve nye udfordringer på en dynamisk arbejdsplads, som lægger stor vægt på høj faglighed og trivsel? Kan du levere et højt engagement og arbejde selvstændigt? Og har du samtidig humoristisk sans og lyst til at arbejde tæt sammen med gode kolleger? Så har vi et godt job til dig, hvor du har frihed under ansvar.

Info

Hos Entreprenørgården i Assens Kommune søger vi snarest muligt en medarbejder til anlægs- og driftsopgaver primært inden for vejområdet.

Hvem er vi

I Assens Kommune arbejder vi værdibaseret med borgere og virksomheder i centrum. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på trivsel samt tværgående og helhedsorienteret samarbejde omkring de kerneydelser og opgaveløsninger, vi leverer, såvel internt som til borgerne.

Entreprenørgården er beliggende i Aarup og er en decentral kommunal driftsenhed, der primært varetager driftsopgaver inden for parker, grønne arealer, idrætsanlæg, vejområdet og rengøring på kommunale institutioner.

Vi er kendetegnet ved en dygtig og engageret blandet personalegruppe, som er udpræget udviklingsorienteret og gerne tager nye initiativer. Vi sætter fagligheden højt og prioriterer medarbejdernes trivsel.

Om jobbet

Du skal i tæt samarbejde med dine nærmeste foresatte og kolleger deltage i alt forefaldende drifts- og anlægsarbejde primært inden for vejområdet.

I vinterperioden må du påregne at skulle deltage i vintertjenesten, og du skal derfor kunne arbejde uden for normal arbejdstid, også på helligdage og i weekender.

Hvem er du

  • Du har en relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 + 2), kloakmester eller tilsvarende. Alternativt har du min. 2 års erfaring inden for området.
  • Du har evt. også erfaring med betjening af mindre entreprenørmaskiner.
  • Du kan arbejde selvstændigt og er mødestabil.
  • Du har som minimum kørekort B, og har du også trailerkort, er det en fordel.

Vi tilbyder

  • En spændende og miljøbevidst arbejdsplads med gode kolleger
  • Beklædning og afspadseringsaftaler
  • Sundhedsordning for alle ansatte
  • En uformel og kollegial tone, hvor du har frihed under ansvar.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om stillingen, kan du kontakte driftsleder Freddy Nielsen på tlf. 64 74 67 91 eller vejformand Henrik Jacobsen påtlf. 64 74 67 96.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17.

Vi glæder os til at høre fra dig!