icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sundhedsfagligt personale til fast aftenstilling på Korsvang

Vil du have et meningsfuldt job, hvor du mærker, at du gør en forskel, og hvor vi hver dag arbejder for at give vores borgere den bedst tænkelige omsorg og pleje? Har du et rummeligt og anerkendende menneskesyn? Og vil du være en del af en velfungerende arbejdsplads, hvor glæde og trivsel er de bærende elementer i vores hverdag? Så er du måske vores nye kollega!

Info

Hos Bofællesskabet Korsvang søger vi en faglig og social kompetent social - og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til aften- samt weekendarbejde.

Der er tale om en fast stilling på 26,5 timer om ugen med arbejde hver anden weekend og med tiltrædelse 1. juni 2021.

Hvem er vi

Bofællesskabet Korsvang er en plejebolig i Assens med i alt 34 lejligheder. Huset er opdelt i tre bo-enheder, der består af henholdsvis 13 + 13 + 8 lejligheder, hvoraf to af lejlighederne er ægteskabslejligheder. Vi blev i 2013 registreret som et EDEN-hjem, og er en del af de danske plejeboligers EDEN-netværk.

Vi har valgt at bygge vores plejebolig samt plejen - og omsorgen op omkring filosofien bag EDEN-alternative, hvor visionen er, at ”skabe levesteder/liv, hvor det er værd at bo/leve, og hvor alle (borgere, familie og personale) kan leve, vokse og gro”.

Det er derfor vigtigt, at borgerne føler sig trygge og oplever at være velkendt med personalet, ligesom det er vigtigt, at personalet føler sig trygge og er velkendt med borgerne.

Vi har, som led i vores arbejde med EDEN alternative, en mission om at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed, og har i den forbindelse dyr, blomster, planter og en sansehave, og vi får jævnlig besøg af dagplejebørn, vuggestuebørn og børnehavebørn.

Vi arbejder med afsæt i de personalepolitiske værdier på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi med respekt for hinanden, taler til hinanden og ikke om hinanden.

Hvem er du

  • Du er uddannet social og sundhedshjælper/assistent
  • Du vil gerne være med til at give borgerne den bedst tænkelige omsorg og pleje
  • Du er omstillingsparat ift. arbejdsopgaver og den enkelte borger
  • Du har tidligere arbejdet inden for ældreplejen eller har lyst til at prøve kræfter af med området
  • Du er dygtig til at dokumentere dine observationer og sygeplejefaglige opgaver
  • Du har et godt humør og er positiv
  • Du udviser ordentlighed
  • Du kan sammen med borgeren arbejde rehabiliterende ift. de daglige gøremål
  • Du er rummelig og har et anerkendende menneskesyn
  • Du er stabil og tager ansvar i en travl hverdag

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vi gør derudover opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Sina Moltrup på tlf. 64 74 67 53  eller tlf. 24 86 20 93.

Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfristen er den 20. april 2021, og af praktiske årsager afholdes samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!