icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Socialfaglig misbrugsbehandler til Assens Misbrugscenter

Er du en erfaren, fagligt stærk og struktureret misbrugsbehandler? Har du smil i øjnene og begge ben solidt plantet i jorden? Vil du være en del af et team, der er kendetegnet ved arbejdsglæde, ansvarlighed, høj faglighed, samspil og engagement? Så er du godt på vej til at blive vores nye kollega!

Info

Hos Assens Misbrugscenter søger vi en misbrugsbehandler til en fast stilling på 34 eller 37 timer ugentlig med tiltrædelse 1. maj eller snarest muligt.

Hvem er vi

I  Assens Kommune har vi et særligt fokus på tilrettelæggelsen og værdien af tværfagligt samarbejde, hvor den enkelte medarbejder har en betydningsfuld rolle, når faglige og personlige kompetencer bringes i spil i samarbejdet på tværs.

Vi arbejder efter vores personalepolitiske værdier, hvilket betyder, at vi er åbne, tillidsfulde, ordentlige, engagerede og ambitiøse. Det er værdier, som vi sammen værner om og aktiverer gennem handling.

Assens Misbrugscenter, som er beliggende på Dærupvej 5 i Glamsbjerg, er en specialiseret behandlingsenhed, til unge fra 15 år og alle voksne med et problematisk forbrug af rusmidler (stof eller alkohol).    

Målgruppen spænder bredt fra helt unge, borgere med alkoholmisbrug, til mennesker, der har haft et langt liv i misbrug af bl.a. heroin.

Behandlingsteamet består af tre socialfaglige behandlere, tre sundhedsfaglige behandlere, en administrativ medarbejder, en administrativ fleksjobber, en speciallæge konsulent og en leder. I teamet vægter vi først og fremmest høj faglighed, men også forskellighed, og at alles kompetencer sættes i spil i det gode samarbejdet på tværs. Vi ser hinanden som betydningsfulde og ligeværdige, og alle er indstillet på at ”spille hinanden gode”

Vores tilgang bygger på tanker fra systemiske tænkning og misbrugsbehandlingen, som foregår i individuelle samtaler eller som gruppebehandling, tager afsæt i de kognitive behandlingsformer og den motiverende samtale. Behandlingen baseres på frivillighed. Vi vægter at yde misbrugsbehandling af høj kvalitet, og vi er i fuld gang med at implementere MOVE-metoden til unge mellem 15 og 25 år i et projekt med Socialstyrelsen.

Vi har fokus på helhedssynet, og vi har derfor en høj grad af tværfagligt og tværsektorielt samarbejde med alle relevante aktører.

I Assens Misbrugscenter vil du få mulighed for at arbejde med ”vilje og hjerte”, hvor borgeren er i centrum.

Hvem er du

 • Du har en socialfaglig uddannelse (socialrådgiver, pædagog eller lignende) og meget gerne relevant efteruddannelse i og erfaring med kognitive behandlingsformer og motiverende samtaler
 • Du har gerne kendskab til og kan navigere i en kommunal kontekst og evner det gode samarbejde
 • Du brænder for at arbejde med målgruppen
 • Du har fokus på kerneopgaven og befinder dig godt i en travl hverdag, der kræver fleksibilitet og overblik, også i uforudsete situationer
 • Du er loyal og kan afgrænse og strukturere dig i forhold til de givne rammer
 • Du er psykisk og fysisk robust
 • Du er tydelig i din kommunikation og kan bevare roen, også i pressede situationer
 • Du arbejder systematisk og struktureret og har fokus på kvalitet også i den skriftlig dokumentation
 • Som kollega er du positiv, omsorgsfuld, åben og bidrager med godt humør
 • Du tager medansvar for et godt arbejdsmiljø ved at være åben og anerkendende, og du tager medansvar for centrets samlede opgaver
 • Du er indstillet på at give og modtage kollegial sparring, og du anser supervision som et gode
 • Du har kørekort

Om jobbet

Vi kan tilbyde dig:

 • Supervision med ekstern superviser og kollegial sparring
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Stor indflydelse på opgaveløsningen
 • Meget fine fysiske rammer

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest, og at denne skal være tilfredsstillende, inden ansættelsen kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Assens Misbrugscenter, Lise Janning, på tlf. 29 67 92 36 eller leder for Psykiatri og Misbrug, Hanne Longhi, på tlf. 20 18 02 91.

Ansøgningsfristen er onsdag den 21. april 2021, og vi forventer at holde samtaler onsdag den 28. april 2021.

Vi ser frem til at høre fra dig!