icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Rehabiliteringsterapeuter til ældreområdet

Vil du hjælpe vores borgere med at opnå et selvstændigt og meningsfuldt liv? Har du erfaring med rehabilitering på ældreområdet, og kan du skabe engagement, mod og begejstring hos borgere og medarbejdere i hjemmeplejen? Er du god til at samarbejde, og vil du være med til at udvikle lokale inkluderende og aktive fællesskaber? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter!

Info

I Assens Kommune har vi en målsætning om, at vores ældre borgere skal have en høj livskvalitet med nem adgang til fællesskaber og aktiviteter. Det tydeliggøres i Byrådets Vision 2030 samt vores Værdighedspolitik, Sundhedspolitik og Politik for Aktivt Medborgerskab.

Byrådet har med den seneste budgetaftale afsat midler til udvikling af flere aktive fællesskaber i samspil med frivillige og foreninger. En af disse er udviklingen af PlusTid, som sigter mod øget rehabilitering og brobygning til aktivitetstilbud samt uddannelse af ledere og medarbejdere i forhold til hverdagens komplekse forløb.

Det er her, at du kommer ind i billedet. Vi har nemlig brug for tre rehabiliteringsterapeuter, der i samspil med vores nye rehabiliterings- og udviklingskonsulent tør udfordre og bryde med kendte arbejdsgange og derigennem være med til at skabe mod, kompetence og engagement både hos borgeren og hos medarbejderne i hjemmeplejen. 

Stillingerne kan aftales mellem 30-37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. juni 2021.

Om jobbet

Som rehabiliteringsterapeut skal du arbejde i flere spor, der alle peger mod samme mål.

 • Du medvirker til udviklingen af vores hverdag, så det er naturligt at arbejde ud fra borgerens mål og via rehabilitering støtte borgeren i at opnå et selvstændigt og meningsfuldt liv
 • Du samarbejder med kolleger fra hjemmeplejen med til at igangsætte, følge og afslutte rehabiliteringsforløb
 • Du deltager aktivt i udviklingen af PlusTid, hvor din rolle vil være at udtænke, hvor indsatsen bedst understøtter og involverer borgeren i eget liv og egne ønsker og mål
 • Du ser muligheder for samskabelse med aktører i civilsamfundet med henblik på at udvikle lokale inkluderende og aktive fællesskaber
 • Du står ikke alene i jobbet – du bliver en del af en organisation, som tror på dig og dine kompetencer

Rehabiliteringsterapeuterne bliver sammen med Plustidskonsulenten organiseret i afdelingen Aktivitet, Forebyggelse og Demens, og du vil få et tæt tilhørsforhold til hjemmeplejen og myndighedsafdelingen.

Du får base på Rådhuset i Assens, men dine opgaver vil primært finde sted i hjemmeplejegrupperne og i borgerens hjem, hvorfor der er behov for, at du har kørekort.

Hvem er du

Som rehabiliteringsterapeut trives du i forskellige opgaver, både det direkte samarbejde med den ældre borger og de tværfaglige samarbejder.

Du ser nye veje, hvor du møder barrierer. Du har en stærk selvstændighed og et personligt mod, som gør, at du kan udfylde det rum og de muligheder, som vi tilbyder dig, så der skabes udvikling, og vi når vores mål.

Desuden lægger vi vægt på, at du: 

 • er uddannet ergo- eller fysioterapeut
 • har arbejdet med rehabiliteringsbegrebet i forhold til ældre borgere
 • er modig, kreativ og nytænkende
 • ved, at forandring og udvikling sker gennem attraktive og meningsfulde mål
 • trives i det tværfaglige møde og forstår, hvordan mål omsættes til handling og nye vaner
 • skaber engagement og begejstring gennem din formidling og sparring

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål, eller har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, så er du velkommen til at kontakte leder af Aktivitet, Forebyggelse og Demens, Anne Grete Pilgaard, på tlf. 24 45 99 17 eller leder af Ældre og Hjemmepleje, Dorthea Lysemose, på tlf.  29 43 64 66.

Du kan også finde information på www.assens.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 21. April 2021, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt mandag den 26. april 2021.

Vi glæder og til at høre fra dig!