icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Plejefamilie til dreng på 16 år (korttidsanbringelse som led i hjemgivelse)

Har I lyst og overskud til at støtte en dreng i positiv udvikling og hjælpe ham med at komme godt tilbage til sin familie? Kan I tilbyde en overskuelig og struktureret hverdag med faste rammer? Og har I gode samarbejdsevner? Så hører vi meget gerne fra jer!

Info

Hos Assens Kommune søger vi en plejefamilie, der ønsker at understøtte en hjemgivelsesproces for en dreng på 16 år og hans familie.

Opgaven er geografisk betinget af højest en times kørsel fra Assens.

Ansættelse ønskes hurtigst muligt.

Hvem er I

Vi forventer, at I:

  • er godkendt som forstærket eller specialiseret plejefamilie
  • er socialfagligt uddannet og velfunderet, samt har indsigt og erfaring med udsatte børn og unge
  • arbejder aktivt ind i en individuelt tilrettelagt plan og proces med henblik på hjemgivelse til forældrene inden for en forventet periode på et år med mulighed for forlængelse, hvis det bliver nødvendigt
  • kan tilbyde en overskuelig og struktureret hverdag med faste rammer
  • har gode samarbejdsevner, og er indstillet på et tæt samarbejde med forældre og professionelle aktører omkring drengen

Samarbejdet med den biologiske familie

Det forventes, at der er samvær med forældrene minimum hver anden weekend. Derudover skal der arbejdes mod at øge samværet i hjemmet, så en fuld hjemgivelse vil kunne effektueres.

Der stilles krav om et tæt dialogbaseret samarbejde med forældrene omkring den plan, der udarbejdes. Herunder overleveringer omkring udvikling, igangværende processer og aktuelle opmærksomhedspunkter for at skabe ensartede rammer og sammenhæng mellem de to hjem.

Kørsel til og fra samvær forventes at skulle deles med forældrene. 

Om drengen

Drengen har gode kognitive forudsætninger for at kunne tilegne sig viden og læring, men fremstår lettere følelsesmæssigt umoden.

Der skal arbejdes med at udvikle hans evne til mentalisering og indre følelsesmæssigt regulering; ses ikke med udadrettet adfærd.

Han har været stoffri i fire mdr. Ungekriminalforsorgen er tilknyttet, og det forventes, at der etableres et samarbejde med dem.

Der skal arbejdes på at få etableret en praktik som alternativ til et skoleforløb.

Drengen ønsker at samarbejde omkring indsatsen i forhold til hjemgivelse. Aktuelt er han i positiv udvikling og gør store fremskridt i forhold til sin generelle udvikling.

Vi tilbyder

Som plejefamilie i Assens Kommune tilbydes I:

  • regelmæssig supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent
  • et tæt støttende opstartsforløb med hyppige og fleksible opfølgninger og sparringer med rådgiver, familieplejekonsulent samt evt. andre aktører omkring drengen
  • medinddragelse i forhold til indslusningsplan og hjemgivelsesplan til forældrene

Løn- og ansættelsesvilkår

I vil blive aflønnet med udgangspunkt i Assens Kommunes gennemsnitsmodel jf. KL´s gældende takster, hvor I er sikret jeres løn anbringelsen ud.

Kørsel aflønnes efter statens laveste takst.

Flere oplysninger

I er velkomne til at kontakte matchkonsulent Ann-Sofie Paustian på tlf. 20 59 09 98 eller via e-mail: ansop@assens.dk, hvis I er interesserede og gerne vil høre mere om drengen eller den konkrete plejeopgave.