icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagogiske assistentelever til Assens Kommune (PAU-elev)

Brænder du for at arbejde med mennesker, og er du god til at indgå i relationer? Vil du være med til at skabe udviklende og trygge rammer for børn, unge og voksne i Assens Kommune? Er du ansvarlig, robust, empatisk og en god rollemodel? Så er det måske lige dig, vi søger som pædagogisk assistentelev!

Info

Assens Kommune søger fire elever til uddannelsen som pædagogisk assistent med ansættelse pr. 16. august 2021.

Uddannelsen

På uddannelsen vil du udvikle personlige og faglige kompetencer, og der vil være fokus på din aktive medvirken i egne læringsprocesser.

Uddannelsen er en praktisk orienteret pædagogisk uddannelse og har fire faglige fokusområder:

  • Natur og ude-liv
  • Digital kultur
  • Bevægelse og idræt
  • Sundhed i den pædagogiske praksis

Uddannelsens hovedforløb varer som udgangspunkt 2 år og 1½ måned og består af 3 skoleperioder og 2 praktikperioder. Den kan dog være kortere afhængig af din baggrund.

Skoleperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Odense. Praktikkerne tilrettelægges i samarbejde med dig og Assens Kommune inden for vuggestuer, børnehaver, skoler og tilbud for børn og voksne med fysiske eller psykiske handicap.

Uddannelsen som pædagogisk assistent giver dig mulighed for at søge arbejde inden for de pædagogiske områder, eller du kan søge ind på pædagogstudiet eller akademiuddannelsen i ungdomspædagogik m.m. 

Adgangskrav

For at kunne søge en elevplads som pædagogisk assistentelev skal du være i gang med Erhvervsuddannelsens Grundforløb 2 målrettet den pædagogiske assistent uddannelse eller have afsluttet dette efter august 2015. Du skal vedlægge dokumentation for dette i din ansøgning.

Hvis du har taget grundforløbet på Social- og Sundhedsskolen Fyn, skal du vedlægge kompetencebevis og uddannelsesplan, som du kan finde på Social- og Sundhedsskolens elevplan.

EUX
Har du taget EUX Grundforløb 2 og ønsker at fortsætte på EUX hovedforløb, så skriv dette i din ansøgning. EUX hovedforløb tager 3 år og består af 4 skoleperioder og 2 praktikperioder.

For nærmere afklaring ift. adgangskrav, kan du kontakt en uddannelsesvejleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:

  • viser interesse og engagement for uddannelsen og arbejdet inden for det pædagogiske område
  • arbejder med både faglig- og personlig udvikling
  • indgår positivt i samarbejdet med respekt, ansvar og hensyn til andre mennesker.

Løn og ansættelsesforhold

Assens Kommune er din arbejdsgiver gennem hele uddannelsen, og du vil få en uddannelsesaftale. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Du kan læse mere om indhold i uddannelsen og adgangskrav på www.sosufyn.dk og www.assens.dk/elev. Du er også velkommen til at kontakte Assens Kommunes kontaktperson Gitte Kai på tlf. 24 75 19 05 eller på mail gikni@assens.dk eller Social- og Sundhedsskolens uddannelsesvejledere på tlf. 63 10 27 79.

Der er ansøgningsfrist den 25. april 2021, og vi holder samtaler den 18. maj 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!