icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Miljømedarbejder til sagsbehandling vedr. spildevand og drikkevand

Vil du være med til at sikre, at Assens Kommune fortsat har en fantastisk natur og et godt miljø? Har du en miljøfaglig uddannelse og lyst til at arbejde med myndighedsopgaver vedrørende spildevand og drikkevand? Og er du god til at kommunikere med virksomheder og borgere? Så har vi måske jobbet til dig!

Info

Hos Miljø og Natur i Assens Kommune søger vi en miljømedarbejder til administrativt arbejde i forbindelse med drikkevand og spildevand.

Stillingen er på 37 timer om ugen og er tidsbegrænset med ansættelse fra den 1. juni 2021 frem til den 1. december 2022.

Hvem er vi  

I Miljø og Natur er vi  knap 30 engagerede, dygtige og humoristiske kolleger. Vi sidder på Assens Rådhus, som er indrettet i charmerende, gamle industribygninger – den tidligere Assens Sukkerfabrik.

Vi er fordelt på fire teams og løser opgaver inden for industri, landbrug, jord og vand samt natur og friluftsliv. Den ledige stilling er i Team Jord og Vand, hvor vi er seks engagerede kolleger, som arbejder med spildevand, drikkevand, jordforurening, skadedyrsbekæmpelse, klimatilpasning m.m.

I teamet og afdelingen har vi et godt fælleskab og et stort engagement i at bevare og udvikle Assens Kommune som en moderne og attraktiv arbejdsplads. Vores omgangstone er fri og humoristisk, og alles meninger bliver hørt. Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at komme på arbejde. Samtidig er fleksibilitet og lyst til at hjælpe hinanden væsentligt i en hverdag, der ofte er præget af mange opgaver og højt tempo. Vi vil hinanden!

Om jobbet

Du skal bidrage til, at vores sagsbehandling er smidig, hurtig og kompetent.  

Dine primære opgaver bliver at sagsbehandle vedrørende drikkevand og spildevand. På spildevandsområdet, hvor størstedelen af din arbejdstid vil være, bliver din opgave at udføre myndighedsopgaver vedr. spildevand i det åbne land, fejltilslutninger og separatkloakeringer. På drikkevandsområdet vil du især komme til at arbejde med sagsbehandling vedr. enkeltindvindere og kontrollere analyser etc. Derudover kan der være andre opgaver i eller uden for teamet, som bliver en del af jobbet.

Hvem er du

Vi søger en kollega, der er engageret og ambitiøs med sin opgaveløsning samt ser muligheder frem for begrænsninger. Du vil være med til at opfylde vores ambition om, at vi sammen med borgere og virksomheder sikrer, at Assens Kommune fortsat har en fantastisk natur og et godt miljø.

Desuden lægger vi vægt på, at du:  

  • har en relevant uddannelse som miljøteknolog, jordbrugsteknolog eller tilsvarende 
  • har erfaring med et eller flere af de relevante fagområder
  • har erfaring med myndighedsopgaver
  • er god til dialog og kommunikation med virksomheder og borgere – både i tale og på skrift
  • har gode samarbejdsevner
  • vil bidrage til det gode arbejdsklima og lægger vægt på trivsel, ordentlighed, fællesskab og resultater.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet. 

Løn og ansættelsesvilkår  

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.  

Vil du vide mere  

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte miljøsagsbehandler Rene Holst på tlf. 64 74 69 84.

Ansøgningsfristen er den 14. april  2021, og vi forventer at holde samtaler den 21. april og evt. den 27. april 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!