icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Kontaktperson til Børne- og Familieindsatser

Er du god til at arbejde med udsatte børn og unge, og vil du være med til at gøre en forskel i deres hverdag? Vil du have et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads, hvor vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt, og hvor der er plads til at tænke 'ud af boksen'? Så har vi jobbet til dig!

Info

Hos Børne- og Familieindsatser i Assens Kommune søger vi en kontaktperson til en stilling på 37 timer om ugen og med tiltrædelse 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Hvem er vi

Børne- og Familieindsatser består af socialrådgivere, familiebehandlere, familiekonsulenter, familieplejekonsulenter og kontaktpersoner.

Vi samarbejder tæt med Ungeenheden, hvor kontaktpersonerne koordinerer tæt.

Vi arbejder helhedsorienteret og i tværfaglige i teams. Familien er altid i centrum og alle indsatser udarbejdes i tæt samarbejde med familien. Kontaktpersonerne indgår i de tværfaglige teams, når de er en del af indsatsen.

Ved start af en konkret opgave deltager kontaktpersonen altid i et opstartsmøde med familien og socialrådgiveren, hvor I sammen med familien laver den konkrete handleplan. Her er I skarpe på konkrete og målbare mål for indsatsen, så I og ikke mindst familien har nemt ved at følge effekten af indsatsen, og ved hvornår I er nået i mål.

Om jobbet

Kontaktpersonens overordnede mål er at støtte børn, unge og familier i særligt udsatte positioner ved at understøtte deres hverdagsliv, hvor skole, arbejde, fritidsaktivitet og anden aktivitet i sociale netværk etableres og støttes. Du vil sammen med andre kontaktpersonskollegaer planlægge og stå for gruppeaktiviteter med børnene/de unge, som ofte har behov for at møde og være sammen med andre.

Vi kan tilbyde dig:

 • En spændende hverdag i en tværfaglig organisation 
 • Et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads, hvor der er plads til at tænke "ud af boksen" i et åbent og godt arbejdsmiljø
 • En arbejdsplads, hvor du arbejder selvstændigt, men også tværfagligt med opgaver
 • En arbejdsplads, hvor vi vægter tillid, nysgerrighed og faglighed højt, og hvor vi vægter faglig sparring højt 
 • En arbejdsplads, hvor du med sikkerhed får mulighed for at arbejde med det, som du er god til, nemlig at skabe positive forandringer og få ting til at lykkes

Arbejdsopgaverne vil være forskelligartede og størstedel af tiden vil være sammen med og hos børnene og de unge, hvilket betyder, at bil og kørekort er en forudsætning. Dog har afdelingen to delebiler, som kan benyttes.

Hvem er du

Vi forventer, at du kan vinge mange af disse af:

 • Du har en faglig viden og erfaringer med arbejdet med børn og unge
 • Du har gode samarbejdsevner
 • Du er fleksibel og omstillingsparat
 • Du kan arbejde procesorienteret og ud fra konkrete mål
 • Du har en anerkendende tilgang, hvor du har et særligt øje for, hvor, hvornår og hvorfor handlinger går forud for den bagvedliggende årsag
 • Du bidrager til en faglig kultur, hvor der er fokus på at arbejde med børnenes og de unges ressourcer og udviklingsmuligheder og til at udvikle fagligheden på tværs af afdelingerne

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse vil blive indhentet børne- og straffeattest, og at disse skal være tilfredsstillinde, inden ansættelsen kan fuldføres. Ved ansættelse skal du selv indhente straffeattest, hvilket du kan gøre digitalt på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for kontaktpersonerne Theis Emil Hjelmsted på telefon 64 74 73 36 eller afdelingsleder Helle Brade Kreipke på telefon 64 74 64 04.

Ansøgningsfristen er den 24. januar, og vi holder samtaler umiddelbart derefter. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!