icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Erfaren, fleksibel og resultatorienteret virksomhedskonsulent til Arbejdsfastholdelse

Er du målrettet og ambitiøs? Kan du overføre dette til en travl hverdag, hvor der er brug for en høj grad af fleksibilitet, systematik og samarbejde med både borgere, virksomheder og kollegaer? Tror du på, at alle mennesker kan bidrage på arbejdsmarkedet? Og kan du kommunikere klart og tydeligt både i skrift og tale? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Info

Hos Afdelingen for Arbejdsfastholdelse i Jobcenter Assens søger vi en virksomhedskonsulent til sygedagpenge-, jobafklarings- og ressourceforløbsborgere.

Der er tale om et barselsvikariat frem til marts 2022 i en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvem er vi

I Arbejdsfastholdelse er vi en god blanding af virksomhedskonsulenter, beskæftigelsesrådgivere, fastholdelseskonsulenter og koordinatorer. Til sammen er vi ca. 40 medarbejdere, der dyrker det gode arbejdsmiljø, godt kollegaskab, fri omgangstone og inddragelse, hvilket også indebærer et medansvar for de fælles opgaver og de mål, vi skal nå.

Vores arbejdsplads er fysisk placeret på adressen Fuglekildevej 101, Verninge. Arbejdet indebære naturligvis en del møder også andre steder i kommunen og hos arbejdsgivere både i og uden for Assens Kommune.

Vi beskæftiger os primært med målgrupperne sygedagpenge, jobafklaringsforløb og ressourceforløb, men uagtet målgruppen, har vi som udgangspunkt altid fokus på tidlig indsats, uarbejdsdygtighed og selvforsørgelse. Vi arbejder nysgerrigt med borgerens CV, kompetencer fra tidligere sammenholdt med eventuelle skånehensyn.

Om jobbet

Som virksomhedskonsulent i Arbejdsfastholdelse skal du være opsøgende og imødekommende over for både kollegaer og samarbejdspartnere i virksomhederne. I Arbejdsfastholdelse spiller vi både hinanden og borgerne gode.

Et vigtigt element for os er samarbejde - både internt og eksternt. Det er dertil vigtigt, at du sammen med øvrige konsulenter og beskæftigelsesrådgivere skaber det perfekte match mellem borger og virksomheder, og at samarbejdet og opgaveløsningen hele tiden sker i fællesskab mellem dig som virksomhedskonsulent, beskæftigelsesrådgiveren og borgeren. 

Jobbet indebærer både borgerkontakt, virksomhedsbesøg, kørsel og en god portion administrativt arbejde. Ligeledes igangsættes på nuværende tidspunkt et tilbud til de borgere, som afventer virksomhedspraktiktilknytning. Derfor vil jobbet også medføre undervisning af borgerne, der deltager på hold, som blandt andet går ud på at styrke af borgernes motivation og engagement. 

Vi kan tilbyde dig:

 • Et højt fagligt niveau med erfarne og engagerede kollegaer
 • En tillidsbaseret arbejdsplads
 • Et job fuld af dynamik med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling
 • Et stort og alsidigt netværk af både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Kollegaoplæring i opstartsperioden

Hvem er du

 • Du kender den kommunale forvaltning og har erfaring indefra, herunder kendskab til Fasit og Vitas
 • Du har en socialfaglig baggrund eller erfaring inden for beskæftigelsesområdet
 • Du evner at arbejde selvstændigt, men samtidig bidrager til fælles mål
 • Du kan bibeholde overblikket og den indre ro i en hverdag fyldt med mange og pludselige opgaver
 • Du er stærk i det tværfaglige samarbejde og har personligt ’drive’, der bidrager til en positiv indstilling og godt humør
 • Du skal have gode formidlingsevner og erfaring med skriftlige tilbagemeldinger og acceptere kravet for dokumentation og dermed de administrative opgaver
 • Du kan skabe en professionel relation til borgeren, har øje for borgerens behov og tør at være nysgerrig på borgerens liv
 • Du har kørekort og mulighed for at bruge egen bil

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker ud fra gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten skal du ved ansættelse selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Charlotte Barslund på telefon 64 74 69 68 eller virksomhedskonsulent Pia Munniche på telefon 64 74 70 93.

Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfrist er den 24. januar 2021, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 27. januar 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!