icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent/-hjælper til Vissenbjerg Hjemmepleje

Har du mod på en udfordrende og spændende hverdag, hvor du gør en forskel? Er du frisk, fleksibel og en god kollega? Og vil du være en del af et team med et fantastisk sammenhold, hvor der er rig mulighed for sparring og udvikling? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Hos Hjemmeplejen Vissenbjerg søger vi pr. 1. januar 2021 en social- og sundhedsassistent og en social- og sundhedshjælper, primært til aftenvagt. Stillingerne er på 28 timer ugentligt, og der arbejdes hver anden weekend.

Hvem er vi

Vi er et fantastisk team på 15 social- og sundhedsassistenter og 13 social- og sundhedshjælpere, som arbejder med borgere i eget hjem ud fra den rehabiliterende tankegang.

I vores team er der rig mulighed for sparring og udvikling både i forhold til SSA-møder og triage tre gange ugentligt med deltagelse af Sygeplejen m.m

Som social- og sundhedsassistent hos os vil du møde mange spændende og udfordrende opgaver, og du vil samtidig blive en del af en flok medarbejdere, som har et fantastisk sammenhold, og som er glade for at gå på arbejde hver dag.  

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du sætter borgeren i centrum og kan holde mange bolde i luften samtidig. Desuden er det vigtigt, at du er loyal over for arbejdspladsens værdigrundlag.

Vi forventer, at du:

  • har høj faglighed eller søger den
  • har godt kendskab til IT-brug
  • har et positivt syn på livet og et godt humør
  • kan se udfordringer fremfor begrænsninger i det daglige arbejde
  • er stabil og loyal
  • har mod på en udfordrende og spændende hverdag

Løn og ansættelsesforhold        

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomster og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan gøres digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   

Vil du vide mere     

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Gitte Andersen på telefon 64 74 75 55.

Ansøgningsfristen er den 13. december 2020, og vi holder samtaler løbende. Uddannelsesbevis bedes medbringes til samtalen. 

Vi glæder os til at høre fra dig!