icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Relationskompetent, selvstændig og ambitiøs lærer søges til Vissenbjerg Skole

Nikker du indforstået, når du læser ordene professionelle læringsfællesskaber, professionel relationskompetence, co-teaching, mangfoldige læringsmiljøer og professionel dømmekraft? Og er du også begyndt at smile, fordi du ved og har erfaring med, at det er en god vej til elevernes læring? Så er det måske lige dig, vi har brug for!

Info

Hos Vissenbjerg skole har vi fået en unik mulighed for at ansætte en lærer i en fast stilling, som skal medvirke til at løfte elevernes læring i udskolingen. Tiltrædelse ønskes så hurtigt som muligt og senest den 1. februar 2021.

Hvem er du

Vi leder efter en helt særlig profil, der trives med at arbejde specialiseret i almenområdet. Du ved, at vejen til elevernes læring går gennem en stærk relation og et trygt læringsmiljø, hvor den enkelte elev bliver mødt der, hvor hun eller han er. Der er brug for dig, hvis du kan medvirke til at løfte eleverne – både dem, der har det vanskeligt og dem, der har brug for flere udfordringer.

I denne stilling er der brug for en lærer, der af natur lyser på det gode og tror på det enkelte menneskes potentiale, og det smitter af på din måde at møde elever, forældre og kolleger. Du er rummelig, tålmodig, rolig og hviler i dit selv, og du oplever, at din ro smitter af på eleverne. Du vil noget med eleverne og fejrer det med dem, når du ser, at de rykker fagligt og socialt.

Du er en holdspiller og har regnet ud, at 2+2=5, når vi er i lærende fællesskaber sammen. Derfor er det også helt naturligt for dig, at du samler handsken op og indgår i et forpligtende samarbejde med dine kolleger. Du er ikke typen, der sidder på bænken.

Vi drømmer om, at du fagligt har helt styr på matematik, dansk og idræt, og du har meget gerne erfaring med at gøre eleverne klar til afgangsprøve. Er du en haj til it, ved du noget om ordblindhed og er du uddannet vejleder, vil det være et ekstra plus, når vi sætter det lange lys på.

I indeværende skoleår vil du blive knyttet til teamet på 7. årgang, men du vil også have timer på 8. årgang.

Du skal være indstillet på, at dit skema kan ændre sig efter, hvor der er behov for dine kompetencer.

Hvem er vi

Vissenbjerg Skole er den største folkeskole i Assens kommune. Vi har ca. 600 skønne elever, og vi har 2-3 spor fra 0. – 9. kl. Skolen er inddelt i afdeling 1, som rummer 0. – 4. klasse, og afdeling 2, som rummer 5. – 9. kl. Derudover har vi en lille specialklasseafdeling og en lille LKT-afdeling. Vores dejlige SFO har fantastiske rammer. Skolen har gode faciliteter både inde og ude, for både børn og voksne.

Vi sigter efter at samarbejde som et professionelt lærende fællesskab, og her får du mulighed for at være med til at udvikle en lærende kultur. Vi er omgivet af dygtige koordinatorer, vejledere, lærere og pædagoger, som alle hver dag står på tæer for at lykkes med elevernes trivsel og læring. Tonen er uformel og humoristisk, men tag ikke fejl – vi er hamrende ambitiøse, selv om vi har det sjovt imens.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest, inden ansættelsen kan finde sted. Du skal selv indhente straffeattest ved ansættelse, hvilket du kan gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Kondrup Ebbesen på telefon 64 74 79 44.

Der er rundvisning tirsdag den 1. december 2020 kl. 17.15. Giv gerne besked, hvis du kommer.

Vi skal have din ansøgning, dit cv og relevante bilag (eksamensbevis, udtalelser mm.) elektronisk senest den 10. december 2020 kl 23.59. Vi afholder samtaler onsdag den 16. december fra kl. 9.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!