icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Økonomimedarbejder til ejendomsområdet i Assens Kommune

Brænder du for økonomiopfølgning og -analyse, og er du initiativrig og udviklingsorienteret? Trives du i en travl og dynamisk hverdag med mange udfordringer, forskelligartede opgaver og en bred kontaktflade? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Info

Vi søger pr. 1. februar 2021 en engageret økonomimedarbejder til vores økonomistab på ejendomsområdet. Stillingen er på 30 timer ugentligt, med mulighed for en fleksibel placering af den ugentlig arbejdstid.

Hvem er vi

I Assens Kommune har vi fra 1. januar 2020 samlet alle opgaver på ejendomsområdet i Trafik, Byg og Ejendom, i de to afdelinger Byggeri og Ejendom og Ejendomsservice. 

Byggeri og Ejendom har til huse på Assens Rådhus og består af 12 medarbejdere. Ejendomsservice beskæftiger 35 medarbejdere, der arbejder på forskellige ejendomme rundt omkring i Assens Kommune. 

Organisationen er i sit første leveår, og der er derfor rig mulighed for at sætte dit præg på vores arbejdsgange. Vi har fokus på arbejdsglæde og trivsel, og vi har en uformel omgangstone i afdelingerne.

Din arbejdsplads bliver på Assens Rådhus, hvor du vil komme til at sidde i åbent kontorlandskab og blive en del af det samlede rådhus med ca. 350 medarbejdere. Vi har moderne kontorfaciliteter, frokostordning og sundhedsordning.

Om jobbet

Som vores administrative økonomimedarbejder, får du en spændende og travl hverdag med forskelligartede opgaver, og du får et tæt samarbejde med kollegaer i begge afdelinger.

Dine arbejdsopgave bliver at varetage daglige økonomiopgaver for hele ejendomsområdet, som har et årligt budget på 77 mio. kr.

Du skal udarbejde økonomiske rapporter til brug for den løbende budgetopfølgning, og du skal bistå kolleger og ledere på ejendomsområdet med at skabe overblik og indblik i vores økonomi.

Sammen med vores nuværende administrative økonomimedarbejder skal du foretage bogføringsopgaver og oprette betalingsplaner for vores faste betalinger.

Du skal foretage den løbende kvalitetssikring og opfølgning på ejendomsområdets økonomi og deltage i økonomiske analyse- og udviklingsopgaver, som kræver, at du er nysgerrig og kan gå i dybden med opgaven.

Vi har et stort fokus på digitalisering og automatisering af vores arbejdsgange, herunder specifikt vores måde at modtage og behandle indkomne fakturaer på. I øjeblikket er vi er i gang med at etablere en integration mellem vores økonomisystem og vores fagsystem, som får stor betydning for vores måde at samarbejde om fakturabehandlingen på. Her får du en central rolle i at være med til at understøtte dine kolleger fagligt i forløbet og sikre at projektet lykkes.

Du vil primært komme til at arbejde i systemerne KMD Opus Økonomi og vores fagsystem DaluxFM.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • er uddannet kontorassistent og har erfaring med opgaver inden for det økonomiske område
  • har generel flair for IT og evnen til at lære nye programmer
  • arbejder fortroligt med Excel og eventuelt har kendskab til arbejde med databaser og/eller systematisk databehandling
  • har erfaring med kontering og fordeling af fakturaer
  • kan varetage budgetopfølgningsopgaver på ejendomsområdet i samarbejde med den centrale økonomifunktion
  • har gode samarbejdsevner og evnen til at formidle faglige budskaber enkelt
  • kan levere en god service til kolleger og leverandører og evner at arbejde på tværs
  • bringer din faglige viden i spil i forhold til udvikling af dine arbejdsopgaver
  • er proaktiv, ansvarsfuld og fleksibel i forhold til varierende arbejdsopgaver
  • bidrager til udvikling af et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Trafik, Byg og Ejendom, Lars Evald, på tlf. 64 74 72 36 eller faglig koordinator for Byggeri og Ejendom, Pernille Fløjborg-Lading, på tlf. 64 74 72 33.

Ansøgningsfristen er den 29. november 2020, og vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

Vi glæder os til at høre fra dig!