icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Lærer til Glamsbjergskolen

Er du en dygtig og ansvarlig lærer med ambitioner på egne og elevernes vegne? Vil du være med til at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare sig godt i fremtiden? Og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor din faglighed vægtes højt, og hvor der er fokus på udvikling, respekt og arbejdsglæde? Så er du måske vores kommende kollega!

Info

Hos Glamsbjergskolen har vi tilgang af elever, og derfor søger vi en ny lærer til pr. 1. februar 2021.

Hvem er vi

Glamsbjergskolen er den lokale folkeskole med 437 elever fordelt på 0-9. klasse. Skolen er beliggende centralt midt i byen tæt på Vestfyns Gymnasium, Det Blå Gymnasium og 10. klassecenter, hvor sidstnævnte er en del Glamsbjergskolen.

På Glamsbjergskolen tror vi på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger. Derfor er det vores mål, at læring, engagement, glæde og trivsel er grundelementer i barnets skoledag igennem hele skoleforløbet. Vi ønsker, at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare sig godt i fremtiden og begå sig godt i en hastigt omskiftelig og krævende verden.

Vores personale er dygtigt og ambitiøst og arbejder med stort engagement for at skabe en god hverdag for eleverne. 

Vi arbejder efter Assens Kommunes personalepolitiske værdier, hvilket betyder, at vi er ordentlige, åbne, engagerede, ambitiøse og tillidsfulde. Samtidig har vi fokus på udvikling, respekt og arbejdsglæde, og vi har en positiv tilgang til opgaverne.

Hvem er du

Som vores nye lærer kan du undervise i almindelige skolefag.

Derudover forventer vi, at du:

  • har et stort engagement
  • er ambitiøs på egne og elevernes vegne
  • er samarbejdsorienteret og fleksibel
  • er villig til at tage ansvar og indgå i en dialog med ledelse og kolleger om alle aspekter af lærerlivet
  • er tydelig og klar over for eleverne, og at du påtager dig lederrollen i klassen er en selvfølge.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mette Runge på tlf. 64 74 78 52 eller til viceskoleleder Flemming Widesen på tlf. 64 74 78 51. Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfristen er den 6. december 2020, og samtaler finder sted den 16. december 2020 fra kl. 15.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!