icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Rengøringsassistent til vores "flyverteam" hos Rengøringsteam Assens

Er du engageret og positiv, og kan du arbejde selvstændigt? Vil du have en alsidig og varierende arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens? Og har du erfaring med rengøring? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

I Rengøringsteam Assens søger vi en "flyver" til en fast stilling på 35,00 timer pr uge i 52 uger pr år.

Hvem er vi

Rengøringsteamet er placeret på Entreprenørgården i Aarup. Vi varetager primært den daglige rengøring på skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner i hele Assens Kommune.

I Rengøringsteamet er vi 81 ansatte, som er fordelt på 125 pladser rundt om i kommunen. Vi leverer både internt og til borgerne. Den daglige ledelse varetages af afdelingslederen i Rengøringsteamet og to områdeledere.

I Assens Kommune arbejder vi værdibaseret med borgere og virksomheder i centrum. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på tværgående og helhedsorienteret samarbejde omkring vores kerneydelser og opgaveløsning.

Om jobbet

Du vil blive en del af  vores flyverteam på tre medarbejdere, som sikrer, at rengøringen udføres på institutionerne, når den faste medarbejder har ferie og andet fravær.

Du skal udføre rengøringsopgaver som beskrevet i rengøringsinstruktionen.

Du får en alsidig arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens.

Det er nødvendigt, at du er grundig og både har sans for detaljen og det store overblik.

Mødetiden varierer og aftales med områdelederne.

Der vil blive stillet arbejdstelefon til rådighed, og vi har biler i teamet. Du skal derfor kunne fremvise gyldigt kørekort. 

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • kan tale, læse og forstå dansk
  • har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt
  • er engageret, positiv og god til at samarbejde
  • selvstændigt kan løse rengøringsopgaverne
  • bidrager til den gode dialog og det gode samarbejde

Når vi læser din ansøgning, vil vi lægge vægt på din erfaring fra tidligere opgaver og din motivation for at søge job hos os.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du ved ansættelsen selv indhente. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vi gør opmærksom på, at der er røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Joy Helene Jacobsen på tlf. 29 90 46 03 eller områdeleder Bodil Brunslev på tlf. 29 42 77 81

Vi glæder os til at høre fra dig!