icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Familiebehandlere til Børn og Familie/Ungeenheden

Brænder du for at støtte familier til at få den hverdag, som de håber på og drømmer om? Vil du være en del af en helhedsorienteret familieindsats, hvor vi tager udgangspunkt i barnets, den unge og familiens potentielle ressourcer? Og er du god til at samarbejde med andre fagligheder og forskellige familier og deres relationer? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Vi søger to familiebehandlere til vores familieindsatser. Begge stillinger er på fuld tid og med tiltrædelse hurtigst muligt. 

Hvem er vi

I afdelingerne Børn og Familie og Ungeenheden er vi i gang med en spændende omstilling, hvor der ikke er en organisatorisk adskillelse af myndighed og udfører. Der arbejdes tæt sammen i små teams med både rådgivere og familieindsatspersoner. Vi arbejder med vores opgave og ikke mine opgave og ud fra et perspektiv, hvor ingen fagfagligheder er vigtigere end andre. Familiebehandlerne indgår i et tæt samarbejde med socialrådgiverne og andre fagfunktioner om opgaver på børn og ungeområdet.

Vi understøtter familierne som beslutningsdygtige og selvhjulpne, og at forældre og børn fastholder arbejde, skolegang og uddannelse.

Familieindsatserne består af kontaktpersoner, familiekonsulenter, familieplejekonsulenter og familiebehandlere.

Overordnet arbejder vi ud fra følgende:

 • Vores udgangspunkt er barnets, den unge og familiens aktuelle og potentielle ressourcer
 • Vi undersøger den enkeltes og familiens håb, drømme og værdier, og hvad der er vigtigt for den enkelte for at støtte i at få udviklet hensigtsmæssige strategier
 • Vi arbejder netværksinddragende, og vi er bevidste om, at vi kun vil være til stede i det enkelte barns liv en overgang, og at de vigtigste er familien og netværket omkring barnet
 • Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret behandlingsmetodik, hvor der arbejdes med de relationer og familien indgår i

Behandlingsforløbene bliver sammensat i samarbejde med den enkelte familie, og tager udgangspunkt i en anerkendende ressourceorienteret tilgang. Vi tilrettelægger arbejdet så konkret og handleanvisende som overhovedet muligt.

Vi værner om vores forskellige faglige baggrunde og søger teamplayere, der vil være med til at bringe kvaliteten i vores forskelligheder i spil. Vi vægter en arbejdskultur med et socialt fællesskab, hvor åbenhed og nysgerrighed er væsentlige elementer. Vi sætter det tværprofessionelle samarbejde højt, og vi har et tæt samarbejde med egne kollegaer, sagsbehandlere, PPR, dagtilbud, skoler, familier og netværk.

Om jobbet

Familiebehandlingsteamet består af fire medarbejdere, der varetager visiterede familiebehandlingsforløb samt kortere behandlingsforløb samt gruppeforløb for både Børn og Familie samt Ungeenheden. Herudover indgår familiebehandlerne i Åben Anonym Rådgivning.

Arbejdstiden er fortrinsvis mellem kl. 8 -16, men du kan påregne, at dine opgaver også kan ligge sen eftermiddag/aften.

Arbejdet foregår i vores lokaler for familieindsatser, samt i borgernes egne hjem.

Vi kan tilbyde dig:

 • En innovativ arbejdsplads 
 • Et spændende job med stor afveksling
 • To afdelinger med stor faglighed, fællesskab og humor
 • Sparring på kryds og tværs i organisationen
 • Et fagligt og systematiseret sparringsnetværk med børn og ungepsykologer tilknyttet PPR

Hvem er du

Vi ønsker os, at:

 • du har en socialfaglig eller pædagogisk uddannelse
 • du har en terapeutisk efteruddannelse
 • du har en bred erfaring i at arbejde med børn, unge og familier
 • den ene af jer har erfaring i ungeforløb og samtaler samt motiverende indsatser herunder rusmiddelsområdet
 • du måske er uddannet inden for Theraplay
 • du har erfaring med grupper
 • du er engegeret og gode samarbejdsevner
 • har kørekort

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse vil blive indhentet børne- og straffeattest. Straffeattesten skal du ved ansættelse selv indhente, hvilket du kan gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Ønsker du nærmere oplysninger om stillingerne som familiebehandler, er du velkommen til at kontakte teamleder for familiebehandlerne Theis Hjelmsted på 64 74 73 36, afdelingsleder Helle Brade Kreipke på telefon 64 74 64 04 eller afdelingsleder Trine Wittrup på telefon 64 74 64 41.

Ansøgningsfristen er den 9. november 2020 kl 23.59, og vi holder ansættelsessamtaler den 17. november. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!