icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Børnefysioterapeut til Det Ergo- og Fysioterapeutiske Børneteam i Assens Kommune

Er du fagligt velfunderet, og har du erfaring fra børneområdet? Rummer du humor og empati? Og er du indstillet på at bruge energi på udvikling og samarbejde? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Vi søger en børnefysioterapeut til en fast stilling på 33 timer ugentligt til Det ergo-og fysioterapeutiske Børneteam i Assens Kommune.  

Hvem er vi

Det ergo- og fysioterapeutiske Børneteam er en del af afdelingen PPR og Sundhedsfremme, som også omfatter PPR, Sundhedsplejen, Sundhedskonsulenter og Tandplejen og hører under området Børn, Unge og Uddannelse i Assens Kommune.

I teamet er vi 5 (snart 6) kompetente og engagerede ergo- og fysioterapeuter. Vores målgruppe er børn i normalområdet mellem 0 - 18 år, der har motoriske og/eller sansemæssige udfordringer i forskellig grad.

Vi varetager forebyggende og konsultative opgaver i form af råd og vejledning til forældre og personale, undervisning af andre faggrupper, oplæg for forældre, besøg i legestuer og børnehaver mm. Derudover har vi motorikhold og ansvaret for træning af de handicappede børn i kommunen samt genoptræningsplaner på børn i alderen 0-15 år.

Vi har et tæt samarbejde med sundhedsplejersker, PPR, socialrådgivere, dagpleje, børnehaver og skoler.

Vi tilbyder

 • Et team af engagerede og ansvarsbevidste børneterapeuter med fokus på kvalitet og faglig udvikling.
 • En arbejdsplads, hvor rummelighed og humor er en vigtig del af hverdagen.
 • En levende og inspirerende arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • En arbejdsplads med høj grad af frihed under ansvar.
 • Et team, som ikke er bange for at tænke innovativt og prøve at gå nye veje.

Hvem er du

Vi søger en fysioterapeut, der:

 • har erfaring med børneområdet fra lignende stilling
 • har stort fagligt engagement og lyst til udvikling
 • har humor og empati
 • er robust og god til at strukturere en til tider travl hverdag
 • kan arbejde selvstændigt og samtidigt indgå i et tæt samarbejde
 • har flair for den rådgivende og vejledende rolle og gode pædagogiske evner til brug ved undervisning og formidlingsopgaver
 • evner at indgå i tæt dialog med mange forskellige brugere og faggrupper
 • har kendskab til og arbejdet med Movement ABC II, Sensory profile, Kliniske observationer, AIMS og Baileytest mm.

I Tommerup har vi kontorfunktion og egne træningslokaler til varetagelse af motoriktræning. Vi er dog udekørende i hele Assens Kommune, og det er derfor nødvendigt, at du har kørekort og egen bil. 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest. Straffeattesten skal du selv hente, hvilket du kan gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fysioterapeut Lisa Brøgger Nørregaard på tlf. 21 47 53 84.

Ansøgningsfristen er den 10. november 2020. Ansøgningen skal vedlægges kopi af eksamensbevis samt anden relevant dokumentation og udtalelser.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 18. november 2020 i Børne- og Familiecenter Nord, Møllebakken 22a, 5690 Tommerup.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.