icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Musiklærer til Glamsbjergskolen

Er du en dygtig og engageret musiklærer? Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor din faglighed vægtes højt, og hvor værdierne respekt, fælleskab, faglighed og trivsel danner rammerne om vores hverdag? Så er du måske vores
kommende kollega!

Info

Hos Glamsbjergskolen søger vi en musiklærer til opstart pr. 1. december 2020.

Hvem er vi

Glamsbjergskolen er en moderne folkeskole med 431 elever fra 0. til 9. klasse. Skolen er vigtig i lokalområdet og søges i høj grad af områdets børn og forældre.

Vi har et meget dygtigt og ambitiøst personale, der alle arbejder med stort engagement for at skabe en god hverdag for eleverne.

På Glamsbjergskolen tror vi på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger. Derfor er det vores mål, at læring, engagement, glæde og trivsel er grundelementer i barnets skoledag igennem hele skoleforløbet.

Vi ønsker, at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare sig godt og begå sig godt i en hastigt omskiftelig og krævende verden.

Hvem er du

Vi søger en lærer, der har linjefag i musik, og som er vild med at undervise i faget. Hvis du også har linjefag i historie og kristendom, er det et ekstra plus. Du skal primært undervise på mellemtrinnet. 

Desuden forventer vi, at du:

  • har et stort engagement
  • er ambitiøs på egne og elevernes vegne
  • er samarbejdsorienteret, fleksibel og villig til at tage ansvar og indgå i en dialog med ledelse og kolleger om alle aspekter af lærerlivet
  • er tydelig og klar over for eleverne og helt naturligt påtager dig lederrollen i klassen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.Straffeattesten skal du selv hente, hvilket du kan gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere 

Hvis du har spørgsmål om stillingerne, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mette Runge på tlf. 64 74 78 52 eller viceskoleleder Flemming Widesen på tlf. 64 74 78 51.

Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfristen er den 25. oktober 2020, og samtaler finder sted den 29. oktober 2020 fra kl. 15.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!