icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Teknisk servicemedarbejder til Ejendomsservice - distrikt Nord

Er du uddannet ejendomsservicetekniker eller har en anden relevant håndværksmæssig baggrund? Brænder du for ejendomsvedligeholdelse? Trives du med at omgås både børn og voksne? Og har du et godt overblik og er omstillingsparat? Så er det måske dig, vi mangler i vores serviceteam!

Info

Hos Assens Ejendomsservice søger vi pr. 1. december eller tidligere en teknisk servicemedarbejder, som kan være bygningsansvarlig på Vissenbjerg Skole, distrikt Nord. Stillingen er fast og på 37 timer ugentligt med flekstid, så arbejde og privatliv kan hænge sammen.

Hvem er vi

Assens Ejendomsservice er en del af Trafik, Byg og Ejendom, der består af i alt ca. 65 ansatte.

Ejendomsservice passer en bygningsmasse på 180.000 m2 og beskæftiger ca. 40 ansatte, som er placeret på de forskellige ejendomme rundt omkring i Assens Kommune. De resterende 25 ansatte har deres faste mødested på Assens Rådhus. 

Assens Ejendomsservice består af 4 distrikter; Nord, Syd, Øst og Vest, og i hvert distrikt er der tilknyttet en koordinator.

Vores kerneopgave er at servicere interne og eksterne brugere af vores bygninger, styre og følge op på energiforbrug samt varetage indvendige og udvendige bygningsvedligeholdelsesopgaver. 

Om jobbet

Som bygningsansvarlig får du en spændende og travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, som du også selv kan være med til at sætte præg på, prioritere og i fællesskab fordele i teamet.

Du vil møde opgaver som mindre småreparationer, klargøring af lokaler, fordeling af inventar, vedligeholdelse af skolens inde- og udendørs arealer, nøgleudlevering, alle former for praktiske og tekniske opgaver, samt styring og opfølgning på den enkelte bygnings energiforbrug.

Som bygningsansvarlig skal du arbejde tæt sammen med personale og ledelse på skolen samt din koordinator fra distriktet.

Ejendomsservice løser også opgaver på tværs af distrikterne eller på tværs af ejendommene i distrikterne, så du vil også skulle løse opgaver i ejendomme, som du ikke er hjemmevant i.  

Hvem er du

Vi er på udkig efter en kollega, der har en fagligt relevant uddannelse som ejendomsservicetekniker, og som er serviceminded og kan indgå fleksibelt og positivt i Assens Kommunes Ejendomsservice distrikt Nord.

Desuden forventer vi, at du:

  • er god til IT, mødestabil og har gyldigt kørekort (kat. B)
  • eventuelt har kendskab til at arbejde med ABA-anlæg, varmejustering via CTS og adgangskontrol via AEOS 
  • er samarbejdsvillig, positiv og tillidsvækkende
  • trives med at have mange opgaver i gang samtidig og får energi af en omskiftelig hverdag
  • kan se værdien i samarbejde med forskellige interessenter
  • er i stand til og trives med at træffe selvstændige beslutninger. 

Løn og ansættelsesforhold   

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.   

Vil du vide mere   

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte koordinator, Henrik Bang, på tlf. 51 26 32 55.    

Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2020, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 41, 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!