icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagog til Aktivitetscentret Odensevej

Har du lyst til at præge og inspirere borgere med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser i dagligdagen med musik og teater? Kan du din metier i praksis, og formår du at give borgerne mulighed for udvikling gennem pædagogiske tiltag? Og er du omsorgsfuld og i stand til at fornemme borgernes behov? Så har vi et godt og givende job til dig!

Info

Hos Aktivitetscentret Odensevej 2 i Assens Kommune søger vi en uddannet pædagog til at indgå i vores daglige aktiviteter. Dagsaktiviterne i centret foregår i grupperne; motion, kunst, musik og teater samt sansegruppen, og vi forventer, at vores nye kollega både kan og vil påtage sig rollen som aktivitetsmedarbejder fortrinsvis i gruppen musik og teater. 

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt eller den 1. november 2020 og er på 37 timer ugentligt med arbejdstid i tidsrummet kl. 08.00-17.00 mandag - torsdag og fredag til kl. 13.00.

Hvem er vi

Aktivitetscentret er et §104 dagtilbud for voksne med betydelig og varig funktionsnedsættelse. Huset rummer i alt ca. 60 borgere med mangeartede problemstillinger bl.a. immobile, blinde og svagtseende, Downs syndrom og demens, og alle vores borgere er afhængige af individuel hjælp, støtte og vejledning i alle livets aspekter. 

På Aktivitetscentret forsøger vi at skabe indhold i hverdagen for borgerne og medvirke til at opretholde eller forbedre den enkeltes færdigheder og livsvilkår. 

Der er mange forskelligartede opgaver i hverdagen, og du skal være indstillet på samskabelse omkring borgerne.  

Hvem er du

Du er uddannet pædagog, og du har erfaring med eller stor lyst til arbejdet med voksne personer med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.

Vi forventer også, at du:  

  • er ambitiøs og har stor lyst til at give borgerne mulighed for udvikling gennem pædagogiske tiltag 
  • kan spille på et instrument og bruge det i arbejdsrelaterede sammenhænge 
  • evt. har erfaring med teater 
  • har en positiv tilgang til arbejdet og er stærk i relationer, verbalt og nonverbalt
  • er robust, fleksibel og ansvarlig for et højt niveau i den skriftlige dokumentation
  • er omsorgsfuld og kan mærke borgernes behov 
  • er initiativrig og har erfaring med at sætte aktiviteter igang   
  • er ansvarlig og grundig i de daglige opgaver omkring borgerne.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på www.borger.dk eller www.politi.dk

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Valdemar Skaaning på tlf. 21 81 49 85.  

Ansøgningsfristen for stillingen er den 27. september 2020, og samtaler vil finde sted den 29. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!