icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Tandlæge med jus til Assens Kommunale Tandpleje

Har du lyst til at arbejde med børn og unge? Er du engageret og fleksibel? Vil du være en del af et åbent og professionelt miljø med fokus på høj faglighed og god kommunikation? Så er du måske vores nye kollega!

Info

Hos Assens Kommunale Tandpleje søger vi en tandlæge med jus på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Hvem er vi

Hos Assens Kommunale Tandpleje har vi to moderne og lyse klinikker. Vi har Tommerup Tandpleje med tre klinikrum og Assens Tandpleje med fire klinikrum. Begge steder vil du blive mødt af engagerede og loyale kollager med højt humør. 

Vi er en tandpleje i udvikling, og der vil være god mulighed for at være med til at udvikle tværfaglighed og kollegialt samarbejde, idet vi sammen skaber rammerne for klinikkernes virke. Det sker sammen med vores midlertidige daglige leder Ebbe. Vores overtandlæge er på barsel og forventes at være tilbage den 1. marts 2021, hvorefter hun igen overtager den daglige ledelse.

Der er ca. 7000 børn og unge i Assens Kommune, og heraf er ca. 4500 børn og unge tilknyttet de kommunale klinikker. Vi tilbyder også omsorgstandpleje for udsatte borgere.

Hvem er du

Vi forventer, at du: 

  • er uddannet tandlæge med jus
  • er fagligt opdateret
  • kan arbejde selvstændigt
  • har lyst til at arbejde med børn og unge i et åbent og professionelt miljø, hvor høj faglighed og god kommunikation er i højsæde
  • er engageret og fleksibel

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelsen kan finde sted. Straffeattest skal du ved ansættelse selv hente digitalt på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Ebbe Kurtmann på telefon 51 14 26 67. Du kan også læse mere på vores hjemmeside: https://tandplejen.assens.dk.

Samtaler vil blive afholdt onsdag den 30. september.

Bevis for uddannelse vedlægges ansøgning og CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!