icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Kildebakken

Sætter du beboeren i centrum? Er du venlig og imødekommende? Trives du i en hverdag med komplekse og udfordrende opgaver og gode muligheder for personlig udvikling? Og vil du arbejde i en bo-enhed, hvor det er rart både at bo og arbejde? Så er vi måske din nye arbejdsplads!

Info

Hos bo-enheden Kildebakken søger vi en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i dagvagt med opstart snarest muligt. Stillingen er på gennemsnitligt 31 timer om ugen og består primært af dagvagter og vagt hver anden weekend i lige uger.

Hvem er vi

Bo-enheden Kildebakken består af 34 plejeboliger fordelt på tre bo-enheder, og vi er en medarbejdergruppe bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, en sygeplejerske, en ergoterapeut samt elever, praktikanter. Herudover har vi en kat og to fugle, og vi har også vores egen bus.

Hos bo-enheden Kildebakken arbejder vi ud fra Eden Alternativ, som du kan læse mere om på www.edendenmark.dk.

Vi arbejder tæt sammen med beboerne og tager udgangspunkt i deres hverdag, ønsker og behov. Vi har et stort fokus på arbejdsmiljøet og arbejder desuden efter Assens Kommunens værdier, hvilket betyder, at vi er tillidsfulde, åbne, ambitiøse, ordentlige og engagerede. 

Vi tilbyder vores nye kollega en spændende arbejdsdag med dejligt samvær med beboerne og mange komplekse og udfordrende opgaver med gode muligheder for personlig udvikling. Ligeledes bliver du en del af en arbejdsplads med kompetente og glade kollegaer.

Om jobbet

Som social- og sundhedsassistent varetager du alle opgaver inden for eget kompetenceområde. Du varetager pleje- og omsorgsopgaver på lige fod med de øvrige medarbejdere med udgangspunkt i Eden Alternativ, og du arbejder tæt sammen med beboeren, de pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere.

Hvem er du

Vi forventer, at du er uddannet social- og sundhedsassistent og har psykiatri erfaring og gerne praktikvejleder. Du ser en positiv udfordring i at arbejde med forskellige komplekse opgaver i et miljø, der ændrer sig dag for dag.

Samtidig er du fleksibel, stabil, tålmodig og rolig med en god portion humor, og du har fokus på, at alle hjælper hinanden for at få det bedste ud af hverdagen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Den 1. august 2020 har vi indført røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Karina Bork Majgaard på tlf. 64 74 75 71. Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!