icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Misbrugsbehandler til Assens Misbrugscenter

Har du en socialfaglig uddannelse og erfaring med kognitive behandlingsformer og motiverende samtaler? Er du robust, rolig og tydelig i din kommunikation, og evner du det gode samarbejde? Vil du være en del af et team, hvor arbejdsglæde, ansvarlighed, høj faglighed, samspil og engagement er kerneværdier? Så er du godt på vej til at blive vores nye kollega!

Info

Assens Misbrugscenter søger en misbrugsbehandler 37 timer ugentlig, med tiltrædelse den 1. november 2020 eller snarest muligt.

Hvem er vi

Assens Misbrugscenter er beliggende på Dærupvej 5 i Glamsbjerg og er Assens Kommunes ambulante behandlingstilbud, til unge fra 15 år og alle voksne med et problematisk forbrug af rusmidler (stof eller alkohol).    

Vi er et lille team bestående af to socialfaglige behandlere, to sundhedsfaglige behandlere, en administrativ medarbejder, en speciallæge konsulent og en leder. I teamet vægter vi først og fremmest høj faglighed, men også forskellighed, og at alles kompetencer sættes i spil i det gode samarbejde på tværs. Vi ser hinanden som betydningsfulde og ligeværdige, og alle er indstillet på at ”spille hinanden gode”.

Vores tilgang bygger på tanker fra systemisk tænkning, og misbrugsbehandlingen tager afsæt i de kognitive behandlingsformer og den motiverende samtale og foregår i individuelle samtaler eller som gruppebehandling. Behandlingen baseres på frivillighed. Vi vægter at yde misbrugsbehandling af høj kvalitet, og vi er i fuld gang med at implementere MOVE metoden til unge mellem 15 og 25 år i et projekt med Socialstyrelsen.

Vi har fokus på helhedssynet og har derfor høj grad af tværfagligt og tværsektorielt samarbejde med alle relevante aktører. I Assens Misbrugscenter vil du få mulighed for at arbejde med ”vilje og hjerte”, hvor borgeren er i centrum.

Hvem er du

 • Du har en socialfaglig uddannelse (socialrådgiver, pædagog eller lign) og meget gerne relevant efteruddannelse i og erfaring med kognitive behandlingsformer og motiverende samtaler.
 • Du har gerne kendskab til og kan navigere i en kommunale kontekst og evner det gode samarbejde.
 • Du ”brænder” for at arbejde med målgruppen.
 • Du har fokus på kerneopgaven og befinder dig godt i en travl hverdag, der kræver fleksibilitet og overblik, også i uforudsete situationer.
 • Du er loyal og kan afgrænse og strukturere dig i forhold til de givne rammer.
 • Du er robust og tydelig i din kommunikation og kan bevare roen, også i pressede situationer.
 • Du arbejder systematisk og struktureret og har fokus på kvalitet også i den skriftlig dokumentation.
 • Du er en positiv, omsorgsfuld, åben kollega og bidrager gerne med godt humør.
 • Du er indstillet på at give og modtage kollegial sparring, og du anser supervision som et gode.
 • Du har kørekort.

Vi tilbyder

 • Supervision med ekstern superviser og kollegial sparring
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Stor indflydelse på opgaveløsningen
 • Meget gode fysiske rammer.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffeattest indhentes, inden ansættelsen kan finde sted. Straffeattest skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere om stillingen

Du er velkommen til at kontakte daglig leder af Misbrugscenteret: Lise Janning på tlf. 29 67 92 36 eller leder for Psykiatri og Misbrug: Hanne Longhi på tlf. 23 34 42 54 (træffes fra 9. september), hvis du ønsker flere oplysninger.

Ansøgningsfristen er den 23. september 2020, og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 28. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!