icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistenter/-hjælper til Holmely

Vil du være en del af et hjem, hvor nøgleordene er selvbestemmelse, spontanitet og ligeværd? Er du god til at inddrage beboeren i dagens gøremål? Har du fokus på at støtte beboeren til at bruge de ressourcer, som beboeren har, og ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er du måske en af vores nye kolleger!

Info

Hos plejehjemmet Holmely søger vi tre nye kollegaer.

Vi søger:

 1. En Social-og sundhedsassistent til fast dagvagt. Stillingen er på 30 timer i gennemsnit pr uge. Du arbejder hver tredje weekend. Stillingen er til besættelse 1. november 2020.
 2. En Social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt. Stillingen er på 28 timer i gennemsnit pr uge. Du arbejder hver anden weekend i lige uger. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2020 eller snarest muligt derefter.
 3. En Social og sundhedshjælper i flexjob til aftenvagt 9-12 timer pr uge. Der arbejdes hver anden weekend. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Hvem er vi

På Holmely bor 40 beboere. De 40 lejligheder er inddelt i fire bo-enheder med hvert sit fælles køkken-alrum.

De 22 lejligheder er almene plejeboliger, og de 18 lejligheder er målrettet demensramte.

Livet på Holmely bygger på principperne for Eden Alternative. Det betyder, at beboerne kan leve et hverdagsliv, hvor selvbestemmelse, spontanitet og ligeværd er bærende. En hverdag, hvor beboere og medarbejdere sammen planlægger dagen.

Med principperne for Eden Alternative søges omsorgsplagerne ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed forhindret bl.a. ved hjælp fra dyr, planter og børn.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med engagerede, glade, spontane og gode kolleger.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

 • er uddannet social og sundhedsassistent/hjælper
 • har viden og gerne erfaring med demensramte
 • er bevidst om, hvilke faglige kompetence du har
 • tager ansvar for, at du udvikler dine faglige og personlige kompetencer ift. de udfordringer, som er en del af livet på Holmely
 • er god til at formulere dig både skriftligt og mundtlig
 • møder beboeren i øjenhøjde
 • inddrager beboerens familie/venner, og du bidrager aktivt til, at beboeren har et liv, der er værd at leve
 • arbejder efter den filosofi, som Eden Alternative bygger på

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Annemarie Havndrup på telefon 64 74 75 67.

Ansøgningsfristen er den 21. september 2020 kl 23.59, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 28. september.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!