icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent til Center for Rehabilitering og Akutpleje

Er du social- og sundhedsassistent, og har du brug for variation og udfordringer for at trives i dit arbejdsliv? Ser du borgernes ressourcer som en styrke, og er du tilhænger af den rehabiliterende tankegang? Har du lyst til at arbejde med positive og engagerede kollegaer i et godt, inspirerende og tværfagligt arbejdsmiljø? Så er vi måske din nye arbejdsplads!

Info

GENOPSLAG

Hos Center for Rehabilitering og Akutpleje søger vi to social- og sundhedsassistenter til primært dagvagter samt vagt hver anden weekend. Stillingerne er på ca. 30 timer ugentligt med mulighed for en ekstra vagt i ny og næ.

Hvem er vi

Vi er et velfungerende hus og en skøn medarbejdergruppe på ca. 35 social- og sundhedsassistenter/hjælpere, sygeplejersker, fysioterapeuter/ergoterapeuter, husassistenter m.fl., som måske har brug for netop dine faglige kompetencer, idéer og energi.

Center for Rehabilitering og Akutpleje er et døgntilbud til borgere, der af forskellige årsager har brug for et midlertidigt ophold. Vi har 24 pladser, hvor borgere opholder sig en begrænset tid – ofte i perioden mellem sygehus og hjem.

Borgere på centeret skal have et ønske om udvikling! Alt vores arbejde udføres med henblik på at rehabilitere sammen med borgeren. Og en stor del af arbejdet handler om at motivere og understøtte det borgeren allerede er i stand til og/eller afdække mål og handleplan for opgaven.

En del af vores arbejde er også plejeopgaver, og alle social- og sundhedsassistenter er kontaktpersoner på stuer og deltager i borgerens behandlingsforløb. Vi har hver dag en vigtig rolle i at træne borgeren i samarbejde med fysioterapeuten/ergoterapeuten, og behandle borgeren i samarbejde med sygeplejerskerne i huset.

Desuden arbejder vi tæt sammen med Visitation i Assens Kommune omkring borgerens behandlingsforløb.

Der er ingen tvivl om, at vi har travlt, men alle bidrager med at finde løsninger, stor faglighed, høj arbejdsglæde og kvalitet i arbejdsopgaverne.

Hvem er du

Som vores nye kollega har du en faglig styrke som social- og sundhedsassistent. Du arbejder rehabiliterende som en naturlig tilgang i dit arbejde.

Du bliver begejstret ved at finde løsninger, der er til gavn for borgeren – sommetider små forandringer, andre gange ændringer for livet.

Arbejdet som social- og sundhedsassistent er meget varierende, og du skal derfor have en bred sygdomsindsigt og være parat til at lære nyt i samarbejde med vores tværfaglige team.

Desuden skal du være god til at arbejde tværfagligt, både fordi du ved, hvad du kan og må, og fordi du har lyst til at få input og viden fra dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Du kan læse mere i kompetenceprofil for social- og sundhedsassistent.  

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelsen kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Der indføres den 1. august 2020 røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte konstitueret leder Jeanett Fondt på tlf. 24 90 44 71 efter 12. august 2020, hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har spørgsmål til stillingerne.

Du skal forvente, at vi afholder samtaler den 26. august 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!