icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Matematiklærer til Tommerup Skole

Hjælp – vi mangler pludselig en matematiklærer! Kan du skærpe nysgerrigheden og matematikforståelsen hos vores elever? Går du gerne foran med nye idéer til udvikling af matematikfaget? Har du et stort engagement og blik for den enkelte elev i fællesskabet? Og vil du være en del af et fællesskab præget af humor, hjælpsomhed, venlighed og gensidig respekt? Så det måske lige dig, der er vores redning!

Info

Tommerup Skole søger pr. 1. august 2020 eller snarest derefter en lærer på fuldtid, som brænder for og kan undervise i matematikfaget, primært i indskoling og mellemtrin.

Hvem er vi

Tommerup Skole er en mindre skole, som er placeret i naturskønne omgivelser i udflytningsbåndet til Odense. På skolen har vi ca. 235 elever fordelt i 0. - 9. klasse, og vi prioriterer fællesskabet og kender hinanden på tværs af klasserne.

Vores arbejdsmiljø er præget af hjælpsomhed, venlighed og gensidig respekt, og hos os er humor og god energi en del af hverdagen.

Vi har generelt god opbakning fra forældrene, der har etableret Tommerup Skoles Støtteforening.  

Hvem er du

Du kan undervise i matematikfaget, primært i indskoling og mellemtrin, og du går gerne foran med nye idéer til udvikling af matematikfaget. Desuden håber vi, at du kan og vil undervise i dansk, billedkunst, engelsk og morgenbånd i 1. klasse det første år, fordi vi har lavet fagfordeling og lagt skema på nuværende tidspunkt.

Du bliver en aktiv del af vores nye SFO-hus for indskolingen, som netop skal tages i brug pr. 1. august. De fysiske rammer er meget indbydende og lægger op til samarbejde mellem undervisning og SFO, og vi har god kultur for dette samarbejde.

Det er vigtigt, at du har lyst til at indgå og deltage i skolens fællesskab, og at du er indstillet på at deltage i et forpligtende teamsamarbejde – ikke blot om de klasser, som du underviser i, men også bredt på skolen.

Teamsamarbejde er ”sat på skemaet”, hvilket betyder, at vi har fast teamtid i hvert klasseteam, som består af dansk- og matematiklærer, samt fast pædagog i indskolingsklasserne. Du skal ville indgå i teamsamarbejdet med kollegerne og relationsarbejdet med eleverne.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på fuldtid og med fast ansættelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter. Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten skal ud selv indhent digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk 

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte viceskoleleder, Thomas Nielsen, på tlf. 25 23 28 05 eller skoleleder, Kirsten Møller, på tlf. 25 23 28 00.

Ansøgningsfristen er mandag den 13. juli 2020, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 30. 

Vi er på skolen i uge 27, hvis du har lyst til og mulighed for at komme forbi!

Vi glæder os til at høre fra dig!