icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Engageret H/D-lærer til Haarby Skole

Brænder du for at være kreativ og tænke innovativt? Er du passioneret H/D-lærer og samtidig også interesseret i N/K, matematik og måske drengeidræt? Så er denne stilling lige noget for dig.

Info

Da en af vores lærere går på pension, søger vi snarest muligt en engageret H/D-lærer til en fast stilling på fuldtid.

Hvem er vi

Haarby Skole er ”byens skole” og ligger tæt ved Helnæsbugten. Skolen er afdelingsopdelt med 1 - 2 spor i 0. til 9. klasse og rummer ca. 350 elever og en SFO med 90 børn. Skolen ligger tæt på skov, mark og strand og er nabo til byens børnehave og Haarby Hallerne, som rummer både svømmehal, fitness og idrætshaller. Disse er forbundet med skolen via et udendørs aktivitetsområde, og vi har derfor gode muligheder for idræt og bevægelse, hvilket vi lægger stor vægt på, idet vi har fokus på sundhed, bevægelse og miljø.

Vi har et godt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi vægter de nære relationer og faglig udvikling i tæt samarbejde med børn, forældre og kollegaer.

Hvem er du

Vi søger en engageret H/D-lærer, der kan varetage undervisningen i H/D på flere årgange samt på vores valghold for 7. - 9. klasse. Derudover vil du også skulle varetage undervisningen i N/K og matematik på 3. årgang samt evt. drengeidræt.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet lærer og har linjefag eller tilsvarende i H/D 
 • har linjefag eller undervisningserfaring i de nævnte fag  
 • vægter elevernes faglige udvikling og trivsel
 • betragter arbejdet som lærer som en vedvarende læreproces
 • værdsætter og arbejder bevidst med nærværende relationer til både børn og voksne
 • er god til at inddrage og samarbejde med forældre omkring deres barn
 • har et positivt menneskesyn og ser muligheder frem for begrænsninger
 • har en anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer
 • er reflekterende over egen såvel som andres praksis og tør dele det
 • ser dig selv som medansvarlig for et godt og udviklende arbejdsmiljø
 • har en høj social kapital og tør gå i dialog – også om det, der er svært.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen eller ønsker at besøge skolen, er du er velkommen til at kontakte skoleleder Birgitte Dilau Sørensen på telefon 24 89 38 13. Skolen holder dog ferielukket uge 28 - 31. 

Der er ansøgningsfrist søndag den 2. august kl. 23.59, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 13. august fra kl. 16.00. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!