icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedsassistent/-hjælper til nattevagt

Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere og borgere? Trives du med at arbejde om natten? Og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor respekt, udvikling og arbejdsglæde prioriteres højt i hverdagen? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Info

Hos Nattevagterne i Assens Kommune søger vi en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til en fast stilling med tiltrædelse pr. 1. oktober 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Hvem er vi

Hos os har vi fokus på det hele menneske, og vi prioriterer, at den enkelte borger har selvbestemmelse/medbestemmelse på eget liv i dagligdagen.

Vores målsætning er at skabe et trygt og nært miljø for den enkelte borger – et miljø præget af gensidig respekt og forståelse.

Vi arbejder med stor fleksibilitet i vores tilgang og med høj faglighed på tværs i organisationen.

Om jobbet

Stillingen er på 28 timer ugentligt i nattevagt med vagt hver anden weekend – som udgangspunkt i lige uger.

Vi kan tilbyder dig: 

  • medindflydelse på din vagtplan
  • et tæt samarbejde på tværs af faggrænser, samt et højt fagligt niveau
  • et trygt arbejdsmiljø i et team med en kultur, hvor vi udviser, tillid, troværdighed og respekt og rigtig god atmosfære
  • en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde er i fokus, og hvor nytænkning og humor er en integreret del i samarbejdet.

Hvem er du

  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper.
  • Du kan dokumentere og kommunikere via IT – vi bruger NEXUS.
  • Du er engageret og vil være med til at skabe udvikling og bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø.
  • Du har lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor dine kompetencer kommer i spil i meget forskellige borgerforløb.
  • Du har lyst til læring.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Den 1. august 2020 indføres røgfri arbejdstid i Assens Kommune.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte teamleder Merete K. Borup på mobil: 29 62 97 88 eller mail: mkbor@assens.dk, eller leder Susanne Brauer på mobil: 29 64 80 18 eller subch@assens.dk.

Ansøgningsfristen er den 16. august 2020, og vi forventer at holde samtaler den 26. august 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!