icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Erfaren, fleksibel og resultatorienteret virksomhedskonsulent til Arbejdsfastholdelse

Er du målrettet og ambitiøs? Kan du overføre dette til en travl hverdag, hvor der er brug for en høj grad af fleksibilitet, systematik og samarbejde med både borgere, virksomheder og kollegaer? Tror du på, at alle mennesker kan bidrage på arbejdsmarkedet? Og kan du kommunikere klart og tydeligt både i skrift og tale? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Info

Hos afdelingen for Arbejdsfastholdelse i Jobcenter Assens mangler vi lige nu en virksomhedskonsulent til sygedagpenge-, jobafklarings- og ressourceforløbsborgere. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvem er vi

Du vil blive en del af afdelingen for Arbejdsfastholdelse med udgangspunkt fra adressen Fuglekildevej 101, Verninge. Afdelingen tæller ca. 40 medarbejdere, som dyrker det gode arbejdsmiljø, godt kollegaskab, fri omgangstone og inddragelse, hvilket også indebærer et medansvar for de fælles opgaver og de mål, der skal nås.

I alle sager, uagtet målgruppe, er der som udgangspunkt fokus på tidlig indsats, uarbejdsdygtighed og selvforsørgelse. Arbejdsfastholdelse arbejder nysgerrigt med borgerens CV, kompetencer fra tidligere sammenholdt med eventuelle skånehensyn.

Om jobbet

Som virksomhedskonsulent skal du være opsøgende over for kollegaer og samarbejdspartnere i virksomheder. Det er dertil vigtigt, at du i samarbejdet med øvrige konsulenter og beskæftigelsesrådgivere skaber det perfekte match mellem borger og virksomheder, og at samarbejdet og opgaveløsningen hele tiden sker i et fælles kædeansvar. 

Vi kan tilbyde dig:

 • Et højt fagligt niveau med erfarne og engagerede kollegaer
 • En tillidsbaseret arbejdsplads
 • Et job fuld af dynamik med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling
 • Et stort og alsidigt netværk af både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Kollegaoplæring i opstartsperioden

Hvem er du

 • Du kender den kommunale forvaltning og har erfaring indefra, herunder kendskab til Fasit og Vitas
 • Du har en socialfaglig baggrund eller erfaring inden for beskæftigelsesområdet
 • Du evner at arbejde selvstændigt, men samtidig bidrager til fælles mål
 • Du kan bibeholde overblikket og den indre ro i en hverdag fyldt med mange og pludselige opgaver
 • Du er stærk i det tværfaglige samarbejde og har personligt ’drive’, der bidrager til en positiv indstilling og godt humør
 • Du skal have gode formidlingsevner og erfaring med skriftlige tilbagemeldinger og acceptere kravet for dokumentation og dermed de administrative opgaver
 • Du kan skabe en professionel relation til borgeren, har øje for borgerens behov og tør at være nysgerrig på borgerens liv
 • Du har kørekort og mulighed for at bruge egen bil

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er fast og på fuldtid med tiltrædelse snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår sker ud fra gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Charlotte Barslund på tlf. 64 74 69 68 eller virksomhedskonsulent Mette Bonnevie på 64 74 67 38.

Du kan også læse mere om Assens Kommune på www.assens.dk.

Ansøgningsfrist er den 9. juni 2020 kl. 23:59, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 18. juni 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!