icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Sagsbehandler til hjælpemiddelområdet

Har du erfaring med sagsbehandling og interesse for hjælpemiddelområdet? Vil du være en del af en energifyldt afdeling, hvor vi brænder for at hjælpe borgerne, og hvor vi vægter faglig sparring og nysgerrighed meget højt? Så er det måske lige dig, vi er på udkig efter!

Info

Da en af vores gode kollegaer har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega til hjælpemiddelområdet i Team Sundhed. 

Hvem er vi 

I foråret har vi sammenlagt vores to myndighedsafdelinger, som nu tilsammen udgør Myndighed Social og Sundhed. Afdelingen består samlet af 40 dygtige og erfarne medarbejdere, der er opdelt i flere teams.

I Team Sundhed, som du vil blive en del af, spænder opgaverne bredt fra visitation til personlig og praktisk hjælp, ældre- og plejeboliger, boligindretning, aktindsigt, Sundhedsloven §138, aktivitetstilbud til ældre, handicapbiler, kropsbårne hjælpemidler, genbrugshjælpemidler, magtanvendelse m.fl.

I afdelingen har vi en uformel og venskabelig omgangstone med hinanden. Vi er ansvarlige og har som sagsbehandlere derfor stor frihed til at træffe driftsmæssige eller faglige beslutninger i fællesskab, så vi hurtigt kommer videre i vores sagsbehandling.

Hele social- og sundhedsområdet arbejder ud fra et rehabiliterende sigte, hvor vi inddrager borgerne med afsæt i deres individuelle behov og med udgangspunkt i Assens Kommunes Værdigrundlag for god Sagsbehandling.  

Derudover har vi et yderst velfungerende hjælpemiddeldepot. Samarbejdet er effektivt og respektfuldt, både i forhold til sagsbehandlere, men også i forhold til øvrige samarbejdspartnere i plejen. Depotet er placeret nogle kilomenter væk fra rådhuset.    

Om jobbet

Du vil blive ansat i hjælpemiddelgruppen, hvor vi alle varetager almene hjælpemiddelsager, men hvor vi også har fordelt forskellige specialistfunktioner. Da vi er en mindre kommune, vil du komme til at løse opgaver bredt på hele hjælpemiddelområdet. Ud over erfaring med hjælpemiddelsager generelt, vil det være en fordel, hvis du har erfaring med større boligindretningssager efter servicelovens § 116, og/eller erfaring med hjælpemidler til børn.

Du vil blive en del af et team, der brænder for opgaverne inden for myndighedsområdet. Vi vægter faglig sparring samt en god portion faglig nysgerrighed meget højt, da vi kontinuerligt bestræber os på at forbedre kvaliteten af vores sagsbehandling.

Vi tilbyder: 

 • et spændende og ansvarsfuldt job med faglige udfordringer  
 • engagerede, fagligt dygtige og hjælpsomme kolleger   
 • indflydelse på egne opgaver og løsning af fælles opgaver i afdelingen    
 • en afdeling med god stemning og højt til loftet. 

Vi er fysisk placeret på Assens Rådhus, hvor der er rig mulighed for sparring og udvikling – bl.a. har vi et tæt samarbejde med andre myndighedssagsbehandlere og med afdelingen for digitalisering og velfærdsteknologi.    

Hvem er du 

Ift. dine faglige kvalifikationer forventer vi, at du, ligesom dine nye kollegaer, er ansvarsbevidst og en fagligt dygtig sagsbehandler, som brænder for opgaverne inden for myndighedsområdet.  

Desuden forventer vi, at du: 

 • har en relevant uddannelse som f.eks. ergoterapeut eller fysioterapeut
 • kan varetage sagsbehandling inden for servicelovens §§ 112, 113 og 116
 • er loyal over for beslutninger – herunder har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
 • mestrer at skabe et gensidigt tillidsforhold til borgerne i din sagsbehandling
 • trives i kontakten med mennesker, og at du kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt
 • har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner
 • er i stand til selv at tage ansvar på en tillidsbaseret arbejdsplads og reflektere over egen og andres praksis
 • har gode samarbejdsevner og er fleksibel og omstillingsparat
 • er vant til at arbejde med IT-værktøjer (vi bruger KMD Nexus).

Ift. dine personlige egenskaber lægger vi vægt på, at du:

 • har et godt humør og kan bidrage positivt til udvikling af vores gode arbejdsmiljø  
 • stiller nysgerrige spørgsmål og er kreativ i din måde at finde løsninger på
 • er god til at give og modtage konstruktiv og anerkendende sparring
 • er handlekraftig, målrettet og god til at træffe beslutninger.

Løn og ansættelsesvilkår    

Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse den 1. august 2020. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere   

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder af Myndighed Social og Sundhed, Signe Plats, på tlf. 64 74 71 69. 

Ansøgningsfristen er den 14. juni, og vi forventer at afholdt ansættelsessamtaler den 19. juni 2020. 

Vi glæder os til at høre fra dig.