Aktuel information om Corona-situationen

Du kan finde aktuel information situationen i Assens Kommune her. 

Siden vil blive opdateret efterhånden, som vi bliver bekendt med udviklingen. 

Du kan også få løbende opdateringer på vores facebook-side: www.facebook.com/assenskommune.

Aktuel information om situationen ift. Covid-19 (Corona)
icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

COVID-19 assistance til plejehjem, bosteder, hjemmepleje og sygepleje i Assens Kommune

Vi har brug for dig! Er du social- og sundhedsuddannet, eller i gang med at blive det? Og kan du stå klar til at hjælpe vores ældre og sårbare borgere, hvis vi får behov for ekstra hænder på vores plejehjem, bosteder, hjemme og sygepleje i forbindelse med coronavirus? Så hører vi meget gerne fra dig!

Info

Udbredelsen af coronavirus går stærkt, og vi forventer at få brug for ekstra arbejdskraft til vores plejehjem, bosteder, hjemmepleje og sygepleje i Assens Kommune. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du kan og vil hjælpe med at løse denne store og alvorlige opgave.

Hvem er du?

Du er uddannet eller er i gang med en uddannelse inden for social- og sundhedssektoren, og du kan både være studerende, ledig eller pensioneret. Du kan for eksempel være uddannet eller være i gang med en uddannelse som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, pædagogisk assistent eller socialpædagog. Det vigtigst er, at du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft i den aktuelle situation.

Der betales overenskomstmæssig løn for din indsats.

Vil du gerne hjælpe? 

Så kan du tilmelde dig vores jobbank ved at trykke på knappen ”Søg stillingen” i bunden af siden.

Du bedes gennemføre ansøgningsskemaet og udfylde så mange oplysninger om dig selv som muligt. Det er vigtigt, at du bruger den mailadresse og det telefonnummer, som vi kan træffe dig på.

I ansøgningsfeltet bedes du kort skrive, hvorfor du gerne vil hjælpe og angive, hvad du har beskæftiget dig med – særligt inden for de sidste tre år. Du må også gerne skrive, hvis du har særlige behov, som vi skal tage højde for. Det kan fx være, du ønsker særlige arbejdstider eller kun har mulighed for at hjælpe i en afgrænset periode.

Alt dette vil gøre det nemmere for os at finde frem til netop de kompetencer, som vi behøver.

Når du er registreret, vil du modtage en bekræftelsesmail fra os på den angivet mailadresse. Mailen kan havne i mappen "Uønsket post/Spam".

Det videre forløb

Situationen udvikler sig hele tiden, så vi ved ikke på forhånd, hvor mange ressourcer eller hvilke kompetencer vi får behov for. Der kan derfor gå noget tid, før du hører fra os, og vi håber på din forståelse herfor.

Der er ingen ansøgningsfrist på opslaget, da vi løbende læser ansøgninger og kontakter ansøgere.

Vi vil kontakte dig om det videre forløb, hvis og når vi får brug for din hjælp.

På forhånd mange tak for hjælpen!