icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Social- og sundhedshjælper, ferieafløser og studerende til Plejehjemmet Strandgården

Vil du have et job, der giver mening, og hvor du virkelig gør en forskel? Har du fokus på det hele menneske, og brænder du for at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor nøgleordene er respekt, udvikling og arbejdsglæde? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Info

Hos Plejehjemmet Strandgården søger vi nye kollegaer til følgende stillinger: 

  • Social- og sundhedshjælper på 26 timer om ugen i aftenvagt med arbejde hver anden weekend og tiltrædelse 1. april 2020
  • Sommerferieafløser på 30 timer om ugen i dag- og aftenvagter fra den 1. juli 2020 til den 31. august 2020
  • Studerende på 5 timer om ugen til hver anden weekend fra kl. 08.00 til kl. 13.00

Hvem er vi

Hos Plejehjemmet Strandgården har vi 28 plejeboliger og tre aflastningspladser til demens-ramte. Vi er indelt i tre grupper; Rosenhaven, Bøgehaven og Solkrogen. Strandgården er beliggende i udkanten af Haarby by med dejlige grønne områder omkring os.

Vi er et Eden-registreret hjem. Det betyder, at vi arbejder ud fra Eden-filosofien, som bl.a. bygger på at sikre en meningsfuld hverdag, hvor de ældres ressourcer bliver brugt, og hvor vi har fokus på det hele menneske og prioriterer, at den enkelte beboer har selvbestemmelse/medbestemmelse på eget liv.

Vi arbejder med stor fleksibilitet i vores tilgang, høj faglighed på tværs i organisationen. Vi prioriterer det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø højt i samarbejdet med hinanden, hvor åbenhed, nytænkning og humor er en integreret del i samarbejdet.  

Hvem er du

Vi forventer, at:

  • Du er positiv, har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et aktivt fællesskab
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger og kan tænke innovativt
  • Du er fleksibel og omstillingsparat
  • Din faglighed er i højsædet
  • Du vil arbejde med Eden Alternative
  • Humor er en naturlig del af din hverdag
  • Du er en åben person, der vil bidrage positivt til at styrke arbejdsmiljøet

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere 

Hvis du ønsker at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Berit Møller på telefon 64 74 60 84 eller leder Lene Jørgensen på telefon 24 86 20 95 eller e-mail lejor@assens.dk.  

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!