icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Rengøringsassistent til Rengøringsteam Assens

Er du engageret, positiv, og bidrager du til god dialog? Kan du arbejde selvstændigt og bevare overblikket? Og har du erfaring med rengøring? Så er du måske vores nye kollega!

Info

Hos Renøringsteam Assens søger vi en rengøringsassistent til en tidsbegrænset stilling fra 1. marts 2020 til og med 30. juni 2020.

Hvem er vi

Rengøringsteamet er placeret på Entreprenørgården i Aarup. Vi varetager primært den daglige rengøring på skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner i hele Assens Kommune.

I Rengøringsteamet er vi 70 ansatte, som er fordelt på 100 pladser rundt i kommunen. Vi leverer både internt og til borgerne. Den daglige ledelse varetages af afdelingslederen for Rengøringsteamet og to områdeledere.

I Assens Kommune arbejder vi værdibaseret med borgere og virksomheder i centrum. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på tværgående og helhedsorienteret samarbejde omkring vores kerneydelse og opgaveløsning.

Om stillingen

Du skal udføre rengøringsopgaver som beskrevet i rengøringsinssruktionen, og du refererer til områdelederen i dit område.

Rengøringen foregår som udgangspunkt i Salbrohave Børnehave, Salbrovadskole og SFO, men da du bliver en del af et rengøringsteam, der dækker hele Assens Kommune, kan arbejdssted og arbejdstid skifte.

Stillingen er foreløbig sammensat på følgende måde:

  • Salbrohave Børnehaven: 10,00 timer pr. uge i 52 uger pr. år
  • Salbrovadskole: 13,00 timer pr. uge i 40 uge pr. år
  • Salbrovadskolens SFO: 5,00 timer pr. uge i 52 uge pr. år

Mødetiden er kl. 05.30.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

  • kan tale, læse og forstå dansk
  • har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt
  • er engageret, positiv og god til at samarbejde
  • selvstændigt kan løse rengøringsopgaverne i dit område
  • bidrager til den gode dialog og det gode samarbejde

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med rengøringsarbejde og AMU-grundlæggende rengøringskursus.

Når vi læser din ansøgningen, vil vi lægge vægt på din erfaring fra tidligere opgaver og din motivation for at søge job hos os.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du ved ansættelse selv indhente. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vi gør også opmærksom på, at der pr. 1. august 2020 indføres røgfri arbejdstid i Assens Kommune. 

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Mariann Lindemose på tlf. 64 74 67 95.

Vi glæder os til at høre fra dig!