icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Pædagog til Kridthuset på Aarupskolen

Er du uddannet pædagog? Har du interesse for bevægelse, træværksted og udeliv? Vil du arbejde i en SFO og indskoling, hvor nøgleordene er trivsel, bevægelse og læring? Så er det måske lige dig, vi søger!

Info

Hos Aarupskolens skolefritidsordning, Kridthuset, søger vi en uddannet pædagog. Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse 1. januar 2020. 

Arbejdstiden vil variere fra kl. 6.05 – 17.00 med tjeneste i såvel indskolingen som i fritidsdelen fordelt med ca. 40 % i SFO-delen og 60 % som pædagogisk back-up i skoledelen.

Hvem er du

Vi forventer, at vores nye kollega: 

  • i skoledelen kan indgå i et ligeværdigt teamsamarbejde med klassernes og årgangens lærere
  • ser elev- og forældresamarbejdet som en vigtig del af dit virke
  • kan varetage undervisning i understøttende undervisning og lektiehjælp, hvor trivsel, bevægelse og læring er grundstenene i faget
  • har stærke faglige kompetencer inden for det almene pædagogiske område
  • brænder for og har erfaring i arbejdet med elever med tilknytningsforstyrrelser

Derudover forventer vi, at du har faglige kompetencer indenfor: 

  • natur & udeliv
  • træværksted - gerne med bestået maskinsikkerhedskursus
  • bevægelse - blandt andet besøg i svømmehal

Hvem er vi

Aarupskolen ligger centralt placeret på Højfyn nær motorvej og togstation i skønne grønne omgivelser med megen udenomsplads og specielt gode lege-, opholds-, idræts- og bevægelsesmuligheder.

Aarupskolen er overvejende tresporet fra 0. til 9. klasse samt et helhedstilbud og SFO. Vi har 572 elever, 42 lærere og 12 pædagoger. 

Vores skolefritidsordning, Kridthuset, har dagligt besøg af ca.180 glade børn i fritidspasning.

På Aarupskolen er nøgleordene trivsel, bevægelse og læring. Tre tæt forbundne begreber, der er en integreret del af skolens hverdag såvel i fagene som i de mange anderledes tilrettelagte dage, der afvikles i løbet af skoleåret. 

Såfremt ovenstående har vakt din interesse, er det måske lige dig vi søger.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.Straffeattesten skal du selv hente, hvilket du kan gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte viceskoleleder Søren Jakobsen på telefon 20 80 23 87 eller SFO-leder Lone Weiss på telefon 29 16 62 66.

Du kan også besøge vores hjemmeside på www.aarupskolen.dk for yderligere information om Aarupskolen eller www.assens.dk for at læse mere om Assens Kommune.

Ansøgningsfristen er torsdag den 12. december 2020 kl 23.59, og vi holder ansættelsessamtaler i uge 51.

Vi glæder os til at høre fra dig!