icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Projektleder til udvikling af digital platform for lystfiskeri i Danmark

Vil du skabe fremtidens digitale mødested for dansk lystfiskeri – og kan du i øvrigt kende forskel på en ørred og en makrel? Brænder du for webområdet og for at gøre en forskel for lystfisker-Danmark? Og er du en dreven projektleder, der har den teoretiske værktøjskasse i orden og styr på de nyeste webtendenser? Så har vi et spændende job til dig!

Info

Nu skabes fremtidens digitale mødested for dansk lystfiskeri – i form af en digital platform, hvor vi samler information om fiskepladser, destinationer og regler og fortæller om sæsonens fiskeri, vandplejearbejde og giver gode tips. Og den platform skal du være med til at udvikle.

Den nationale platform bliver en overligger over den store mængde af lystfiskerrelateret information, som findes på mange hjemmesider, der drives af foreninger, sammenslutninger, destinationer og private.

Platformen skal ose af lystfiskerglæde og skal få flere til at fiske. Den vil være skrevet til danske lystfiskere og til udenlandske turister, som besøger Danmark med fiskegrej i bagagen. Platformen vil også indeholde en ’indslusningsrampe’ rettet mod dem, der er nysgerrige efter at vide, hvad lystfiskeri egentlig er.

Platformen er et af fem initiativer i den nationale strategi for lystfiskeri, som Assens Kommune har fået et særligt ansvar for at gennemføre. Det overordnede sigte med den nationale strategi er at skabe bedre lystfiskeri & mere lystfiskerturisme.

Der er udarbejdet en projektplan for initiativet.

Om jobbet

Jobbet består i at være projektleder for udvikling af den nationale digitale platform i perioden fra den tidlige idefase frem til lancering primo 2021, og at være projektleder for platformens kreative og sikre drift i perioden efter, at den er blevet lanceret.

Jobbet indebærer et ansvar for, at den digitale platform opnår høj brugervenlighed og en god og konsistent kvalitet i opbygningen, teksterne og det visuelle udtryk – og med et design, som muliggør en sikker drift.

Dine arbejdsopgaver gennem 2020 vil bl.a. være følgende:

 • Bidrage til vurderingen af eksisterende platforme mhp. at vurdere, om platformen skal opbygges fra bunden eller på basis af eksisterende platforme, og gennemføre udbudsproces i forhold til valg af leverandør til udarbejdelse af platformen (til dette arbejde forventes indkøbt supplerende it-rådgivning).
 • Udvikle it-design sammen med leverandøren og overvåge leverandørens leverancer i forhold til tidsplan, budget og kvalitet.
 • Udvikle sidens overordnede indhold og visuelle udtryk, herunder den konkrete produktion af tekster og foto, og sikre oversættelse af tekster mhp. at opnå målsætningen om, at siden er fuldt udbygget på dansk, engelsk og tysk.
 • Bidrage til arbejdet i den nedsatte følgegruppe, som bl.a. indeholder repræsentanter for Danmarks Sportsfiskerforbund og VisitDenmark, m.fl., og være i dialog med de mange foreninger, destinationer og private, som råder over lystfisker-sites med betydelige datamængder.
 • Gennemføre brugertest og sikre, at platformen designes med fokus på de forskellige brugeres behov.

Når platformen er etableret forestår arbejdet med at sikre en solid og kreativ drift med løbende forbedringer.

Jobbet indebærer således et fokus på tekniske, såvel som brugermæssige og indholdsmæssige aspekter af den digitale platform.

Opgaven kan også mere populært beskrives således: du skal have et stærkt ’drive’ mod at sikre, at danskere og udenlandske turister får skønne fisketure i den danske natur, og den digital platform skal være et middel til at virkeliggøre dette.

Den digitale platform gennemføres i tæt samarbejde med projektchefen.

Du kan læse mere om platformen i Uddybende beskrivelse – national digital platform for lystfiskeri.

Hvem er du

Du skal være en dygtig fagperson med et klart blik for, hvordan hjemmesiden vil fungere og skabe værdi for lystfisker-Danmark, når den er etableret. Derfor ved du en del om webområdet og om at lede projekter sikkert, og du mister aldrig brugerperspektivet. Du skal være rar at samarbejde med og kunne arbejde selvstændigt under supervision.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant akademisk uddannelse, eller anden baggrund med relevant efteruddannelse
 • ideelt set har erfaring med webudbud og implementering af ny hjemmeside
 • har kendskab til og følger de nyeste trends inden for webområdet
 • har en projektlederuddannelse og/eller styr på projektværktøjskassen
 • evner at tænke på tværs af platforme
 • besidder stærke og professionelle kommunikationskompetencer og ved, hvordan man kommunikerer godt på webmedier
 • har en god forretningsforståelse.

Desuden lægger vi stor vægt på, at du har et vist kendskab til lystfiskeri i Danmark, da vi her har at gøre med en special-interest platform.

Organisatorisk placering

Du bliver en del af Assens Kommunes ambitiøse projekt til gennemførelse af initiativer i den nationale strategi for lystfiskeri, og du får reference til projektchef Arne Kvist Rønnest.

I det daglige vil du være i dialog med it-leverandøren og de mange aktører i dansk lystfiskeri, som har store forventninger til den digitale platform.

Arbejdspladsen hedder formelt set Assens Rådhus, men der vil være mulighed for hjemmearbejde.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling for perioden 1. februar 2020 - 1. februar 2022, med mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakt projektchef Arne Kvist Rønnest på tlf. 29 61 96 16.

Ansøgningsfristen er den 15. december 2019, og vi afholder samtaler den 19. december 2019 på Assens Rådhus.

Vi glæder os til at høre fra dig!