icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Kostfaglig eneansvarlig til Dagtilbuddene i Tommerup-området

Brænder du for at have indflydelse på børns ernæring og sætte din viden om kost til børn i spil? Kan du lide at udfordre børns smagsløg og madmod? Har du et praktisk håndelag, og er du initiativrig og kreativ i både tankegang og udførelse? Kan du arbejde selvstændigt og struktureret og have mange bolde i spil og samtidig bevare overblikket? Så bliv vores nye kostfaglige eneansvarlige i Dagtilbuddene i Tommerup-området!

Info

Hos Dagtilbuddene i Tommerup-området søger vi pr. 1. januar 2020 en kostfaglig eneansvarlig, som kan lave spændende mad og se muligheder i årstidens råvarer.

Gårdmiljø og årstidens råvarer i højsædet

Vores institution består af to børnehuse: Overmarksgården og Himmelrummet. Køkkenet er fysisk placeret i Overmarksgården, der er en nybygget institution fra 2014 med eget produktionskøkken.

Begge vores børnehuse har frokostordning, og det betyder, at vores køkken dagligt laver mad til 161 børn, hvoraf de 30 børn er vuggestuebørn. Alle børn får formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad, og vi vægter økologi og årstidens råvarer højt og er den glade indehaver af en elite smiley.

Vi har dyr på gården, der både indgår i vores pædagogiske hverdag og er nyttedyr i vores madproduktion. I sommermånederne dyrker vi grøntsager i vores orangeri, og de indgår også i produktionen.

Sansepåvirkning og masser af oplevelser

Som kostfaglig eneansvarlig vil du få en spændende hverdag med mange opgaver og udfordringer – og ind imellem et højt tempo.

Du vil have det overordnede ansvar for drift af køkkenet. Det bliver bl.a. dit ansvar at udarbejde menuplaner, der tilgodeser såvel sundhedsstyrelsens anbefalinger som økonomien, stå for indkøb via vores indkøbsportal, samarbejde med det pædagogiske personale og ledelsen, stå for levering af mad til den ene institution, samt andre forefaldende opgaver. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med at lave mad i daginstitution. I køkkenet vil du få to køkkenassistenter/køkkenmedarbejdere under din ledelse, som vil bistå dig med de praktiske opgaver.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, kok, ernærringsassistent eller lignende
  • har erfaring med madproduktion i et storkøkken, gerne fra en anden daginstitution
  • har viden om og erfaring med produktion af allergivenlig kost
  • har overblik og kan lede og fordele arbejdsopgaverne i køkkenet
  • er robust, omstillingsparat og rummelig samt kan give til og drage nytte af fællesskabet
  • får god energi af at arbejde i et hus, der summer af børn og liv
  • har en sundhedsfaglig vinkel, der tager afsæt i sundhedsstyrelsens officielle anbefalinger
  • har hygiejnebevis og styr på egenkontrol og rengøring af køkkenet
  • er ansvarsbevidst, stabil og fleksibel.

Så hvis du er vild med mad og børn og kunne tænke dig at udfolde dine kostfaglige talenter, har du lige nu mulighed for at give både børn og voksne i Dagtilbuddene i Tommerup-området og dig selv nogle gode oplevelser!

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt på 32,5 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børneattest indhentes inden ansættelse. Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte konstitueret områdeleder Lisbeth Wehner Rasmussen på tlf. 24 61 88 14 for yderligere information om stillingen.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 20. november 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!