icon-Job-i-Assens-Kommune

Job i Assens Kommune

Relationskompetent dansklærer til Vissenbjerg Skole

Har du en bred faglig profil, og trives du med at arbejde både i special- og almenområdet? Er du positiv, rummelig og rolig, og vil du medvirke til at udvikle en lærende kultur? Så er du måske vores nye kollega.

Info

Da en af vores lærere går på barselsorlov, har vi på Vissenbjerg Skole pr. 1. januar 2020 en spændende stilling som lærer i vores indskoling og i vores specialklasse for mellemtrinnet.

Hvem er du

Vi leder efter en helt særlig profil, der trives med at arbejde både i special- og i almenområdet. I 2.b er der 11 lektioner, som består af dansk og studietid. I vores specialklasse, som er for børn i mellemtrinnet, ligger der idræt, madkundskab, natur og teknologi og historie. Der ligger også lidt studietid på 3. årgang. Fagligt skal du altså spænde vidt, når de 26 ugentlige lektioner skal læses.

I denne stilling er der brug for en særligt relationskompetent lærer, der i høj grad har eleverne på sinde. Af natur lyser du på det gode og tror på det enkelte menneskes potentiale, og det smitter af på din måde at møde elever, forældre og kolleger. Du er rummelig, tålmodig, rolig og hviler i dig selv, og du oplever, at din ro smitter af på eleverne. Samtidig vil du noget med eleverne og fejrer det med dem, når du ser, at de rykker fagligt og socialt.

Du ved, at din klasseledelse er afgørende for, at du får alle med i et trygt og inspirerende læringsmiljø.

Desuden er du en holdspiller og har regnet ud, at 2+2=5, når vi er i lærende fællesskaber sammen.

Hvem er vi

Vissenbjerg Skole er den største folkeskole i Assens Kommune. Vi har ca. 600 skønne elever, og vi har 2-3 spor fra 0.-9. klasse. Skolen er inddelt i afdeling 1, som rummer 0.-4. klasse, og afdeling 2 fra 5.-9. klasse. Derudover har vi en lille specialklasseafdeling og en lille LKT-afdeling. Vores dejlige SFO har næsten 200 børn og har fantastiske rammer. Skolen har gode inden- og udendørsfaciliteter for både børn og voksne.

Vi sigter efter at samarbejde som et professionelt lærende fællesskab, og her får du mulighed for at være med til at udvikle en lærende kultur. Vi er omgivet af dygtige koordinatorer, vejledere, lærere og pædagoger, som alle hver dag står på tæer for at lykkes med elevernes trivsel og læring. Tonen er uformel og humoristisk, men tag ikke fejl – vi er hamrende ambitiøse, selv om vi har det sjovt imens.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er tidsbegrænset og tiltrædelse ønskes pr. 1. januar 2020. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, før ansættelsen kan finde sted.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Kondrup Ebbesen, hvis du har spørgsmål.

Vi skal have din ansøgning, dit CV og relevante bilag (eksamensbevis, udtalelser m.m.) elektronisk senest den 21. november 2019. Samtaler afholder vi den 27. november 2019 fra kl. 9.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.